≫ 

SUKOBI UNUTAR KRIMINALNE GRUPE UZELI MAHA: Šaranović poslao rođaka da ubije advokata?

- Proveravaju se dva moguća scenarija. Prvi je da je došlo do sukoba između Zreleca i Šaranovića zbog poslova koje mu je vodio, a drugi je da je to bila opomena Milošu Delibašiću, kog je advokat Zrelec zastupao - kaže sagovornik iz istrage

  • 3

Vladimir Šaranović (40), osumnjičen za ubistvo advokata Vladimira Zreleca u decembru 2015. godine, pobegao je u poslednjem trenutku policiji najverovatnije u Crnu Goru. Istražitelji proveravaju da li je likvidaciju naručio Vladimirov rođak, pokojni Slobodan Šaranović.

Šaranović imao dojavu da mu se sprema hapšenje, pa pobegao iz zgrade: Malo je falilo da se opsada u Beogradu završi hapšenjem

Uhapšena Šaranovićeva žena, samo dan nakon opsade zgrade na Kanarevom brdu

- Advokat Vladimir Zrelec godinama je blisko sarađivao sa pokojnom braćom Branislavom (66) i Slobodanom Šaranovićem (79). Vodio im je poslove, bio je čak direktor u njihovoj kompaniji  koja je držala kockarnice po Srbiji. Osim toga, pred Specijalnim sudom branio je njhovog bliskog prijatelja Miloša Delibašića. Vladimir Šaranović, koji se sumnjiči da je ubio advokata, rođak je poznate braće i do sad nije imao kriminalni dosije - otkriva sagovornik Kurira upućen u istragu.

Za sada, kako kaže izvor, sve ukazuje na to da je uzrok ubistva sukob unutar kriminalne grupe.

Foto: Facebook

- Proveravaju se dva moguća scenarija. Prvi je da je došlo do sukoba između Zreleca i Šaranovića zbog poslova koje mu je vodio, a drugi je da je to bila opomena Milošu Delibašiću, kog je advokat Zrelec zastupao. Navodno, postoje indicije da je Delibašić bio ljut na Šaranovića zbog toga što je završio iza rešetaka izvršavajući njegove naloge i da je između njih došlo do raskola - dodaje sagovornik koji otkriva da je Zrelec neposredno pre pucnjave bio na sastanku s Delibašićevom majkom.

On podseća na to da je optuženi Miloš Vojnović koji je postao svedok tužilaštva, priznao da je Slobodan Šaranović organizovao ubistvo Nikole Bojovića, rođenog brata Luke Bojovića, ali i da je otkrio da je između Delibašića i Šaranovića postojala netrpeljivost.

- Delibašić mi je rekao: "Dođe mi da ga ubijem, ali ispod  časti mi je. Možda bi ti mogao." Sloba je veoma težak i nerazuman čovek, stipsa je - rekao je tada Vojnović pred sudom.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Klimt-Bec

    16. novembar 2017 | 09:35

    Sve se vrti oko privatnih poslova, i samozvanih biznismena do jucerasnjih kriminalaca! Da smo pravna Drzava kao sto nismo, Sudstvo i Policija mogla bi taj celokupni haos u Srbiji da rascisti u roku godinu dana... Da iza svega ne stoji politika i interes pojedinaca!!!

  • Baki

    16. novembar 2017 | 09:42

    Pobegao ispred nosa...znači opet crnogorska dojava..

  • No name

    16. novembar 2017 | 11:46

    Ako ako Samo Napred.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA