≫ 

Zameniku gradonačelnika Niša zapaljen automobil: Sumnja da je požar podmetnut (FOTO) (VIDEO)

- Jasno je da mi je na ovaj način upućena poruka zbog mog rada - rekao je Miloš Banđur

  • 3

Automobil “škoda fabia”, vlasništvo zamenika gradonačelnika Niša Miloša Banđura, potpuno je izgoreo u noćašnjem požaru za koji on pretpostavlja da je podmetnut.

Ovo je muškarac koji je izgoreo u kombiju na Avali: Čuo se samo vrisak, a od nesrećnog čoveka ostao je samo ugljenisan leš

Vozilo je bilo parkirano u dvorištu porodične kuće Banđura u Minovom naselju. Na sreću, vatra se nije proširila na zgradu pa niko od ukućana nije povređen.

- Oko tri sata komšija me je probudio i kazao mi da mi gori auto. Istrčao sam napolje, pozvao vatrogasce i policiju ali je vatrena stihija bila toliko jaka da je šteta na vozilu totalna. Auto je bio parkiran na nekoliko metara od ulaznih vrata u pridzemlje gde su mi spavali roditelji, pa su mogli i oni da stradaju - objašnjava Banđur.

Komentarišući ovaj dogadjaj, on ističe da veruje da je požar podmetnut.

Foto: Telegraf

- Jasno je da mi je na ovaj način upućena poruka zbog mog rada. Verujem da neće biti teško otkriti pozadinu ovog događaja pa očekujem da počinilac bude uskoro uhapšen – rekao je Banđur.

Zamenik gradonačelnika nedavno je skrenuo pažnju na brojne probleme koji su pratili izbor direktora javnih preduzeća u Nišu. On je ukazao na to da neki od kandidata ne ispunjavaju uslove zbog čega mu je skrenuta pažnja da krši partijsku discipline. Banđur je član SNS.

Pogledajte video:

Daljinac

(D. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SUZA

    16. novembar 2017 | 10:32

    Paljevina je opomena. Paljevine vekovima postoje u Srbiji. Ali na kraju i taj što pali ili poludi ili se zapali.

  • Saul Goodman

    16. novembar 2017 | 11:07

    Ako mu je auto zapaljen logicno je da je pozar podmetnut

  • Vlada

    16. novembar 2017 | 11:45

    Bravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA