Danas je slava Zorana Marjanovića: Uvek se hvalio da je veliki vernik, ali ono što radi u pritvoru pokazuje da to nije istina!

Zoran Marjanović nema najavljenu porodičnu posetu za danas, iako njegovi slave Đurđic

  • 5

Pravoslavni vernici danas slave Đurđic, a među porodicama čija je ovo krsna slava je i porodica Marjanović iz Borče koja je više od godinu i po dana u centru pažnje javnosti zbog ubistva pevačice Jelene Marjanović.

Zvanično je: Ovim metalnim predmetom od skoro pola metra je ubica ubio Jelenu Marjanović!

Prošle godine porodica Marjanović prvi put je proslavila slavu bez Jelene, koja je ubijena 2. aprila 2016. godine, a ove godine njoj neće prisustvovati ni Zoran Marjanović, njen suprug koji se nalazi u pritvoru.

Zbog takve situacije pokušali smo da pitamo Zoranovog oca Vladimira Marjanovića da li će danas posetiti sina u pritvoru, kao i da li će uopšte slaviti ali je jedva izustio dve reči:

- Nemam komentar - rekao je najstariji Marjanović i prekinuo vezu.

Kako Telegraf.rs saznaje, Zoran Marjanović nema najavljenu porodičnu posetu za danas, ali nije isključeno da se to do kraja dana promeni. 

- On se normalno ponaša, nema posebnih zahteva i ne pravi nikakve probleme. Svakodnevno ga posećuju advokati, a poslednju porodičnu posetu je imao 6. novembra kada su ga posetili brat i maloletna ćerka - navodi izvor Telegrafa.rs.

Foto: Facebook/Jelena Jeca Krsmanovic, Googl

Iako se očekivalo da to uradi s obzirom na njegove priče o pobožnosti, istina je malo drugačija. Njegovo ponašanje je sasvim obično, nije mnogo okrenut Bogu, a Marjanović u pritvoru nijednom nije tražio da uradi jednu stvar:

- On nijednom nije tražio da zapali sveću u crkvi. 

Od velikog vernika se očekuje da želi da se pomoli u Božjoj kući, da želi da upali sveću na dan slave ili sveću za pokoj duši svoje supruge... Međutim, ono što on radi u pritvoru - nema veze s tim!

Zoranu je prošlog petka po drugi put Viši sud u Beogradu produžio pritvor za još 30 dana, a u obrazloženju se navodi da je to učinjeno zbog uznemirenja javnosti.

Protiv Marjanovića je u toku istraga u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu zbog krivičnog dela teško ubistvo za koje je zaprećena kazna od 10 do 40 godina zatvora. On je negirao sve optužbe na svoj račun.

Daljinac

(Lj. R.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA