≫ 

Sablasni petak u Beogradu: Sin ubio oca, pa sebe, kažu da je ostavio potresno oproštajno pismo. Nesreće su se nizale cele noći!

Hitna pomoć primila je poziv u 21:34 časova, ali je samo mogla da konstatuje smrt dva muškarca

  • 11
Policija, pištolj, policijski uviđaj Foto-ilustracija: Marko Jovanović, pixabay.com

Direktor policije Vladimir Rebić potvrdio je danas da je na Zvezdari, u Beogradu, sinoć sin ubio oca, a potom sebi oduzeo život. Prema nezavničnim saznanjima beogradskih medija, sin je pre ovog strašnog zločina ostavio oproštajno pismo. Takođe, tokom noći su Hitne službe imale pune ruke posle, zbog tri saobraćajne nesreće koje su se dogodile u Beogradu.

Horor na Zvezdari: Otac i sin pronađeni mrtvi u stanu iz koga je dopirao smrad

- Praktično se desilo porodično nasilje, ono što sada znamo da je najverovatnije sin Miroslav J. (65) usmrtio svog oca Svetolika J. (91) koji je nakon toga sam sebi oduzeo život. Pronađeno je oproštajno pismo - rekao je Rebić za RTS.

Inače, dva beživotna tela, kako je rečeno u Hitnoj pomoći, pronađena su u stanu na drugom spratu zgrade u Križanićevoj ulici broj 36, na Zvezdari.

Hitna pomoć primila je poziv u 21:34 časova, ali je samo mogla da konstatuje smrt dva muškarca, prenosi Tanjug.

Foto-ilustracija: Profimedia/Corbis

Oproštajno pismo

Kako pričaju komšije iz zgrade, Miroslav J. je zbog siromaštva u kojem su već neko vreme živeli odlučio da usmrti svog oca, i to hicem iz pištolja u glavu, a onda je pucao u sebe, pišu beogradski mediji.

Prema rečima komšija preminulih, tela su otkrivena tek pošto je u zgradi počeo da se oseća užasan smrad koji je dopirao iz stana na drugom spratu u kojem su živeli nesrećni otac i sin.

Jedan od komšija stradale porodice rekao je beogradskim medijima da je uzrok ove tragedije verovatno finansijska situacija oca i sina.

- Poznajem dugo te ljude. Stari S.J. bio je bolestan, a o njemu se brinuo sin Miroslav J. Mislim da su bili u velikim finansijskim problemima i dugovima, pa je zbog toga Miroslav J. uradio ovu strašnu stvar - rekao je on.

Prema nezvaničnim saznanjima, Miroslav J. je, pre nego što je presudio svom ocu i sebi, ostavio oproštajno pismo u kojem moli za oproštaj.

- Žao mi je zbog svega, ali ovako više ne može da se živi. Izvinjavam se, ali sam ovo morao da uradim... Molim vas da mi oprostite... - navodno je napisao pre tragedije.

Foto - ilustracija: Pixabay, Telegraf

Mrtav muškarac na Adi

Još jedan muškarac, star oko 50 godina, pronađen je mrtav juče tokom dana, u 10:52 sata, na Adi Ciganliji, sa novobeogradske strane.

Prema rečima Macure, Hitna pomoć je samo mogla da konstatuje smrt muškarca, pronađenog na 100 metara od odlazne rampe, a nije poznato da li je reč o utopljeniku.

Saobraćajne nesreće 

U Beogradu su tokom noći, takođe, povređene četiri osobe u tri saobraćajne nesreće, prenosi Tanjug.

Dvojica muškaraca, stara 39 i 29 godina, povređena su u 01:46 na Obrenovačkom drumu, na jedan kilometar od fabrike kartona, u smeru ka gradu, te su prebačena u Urgentni centar.

Jedan mladić, star oko 27 godina, lakše je povređen u 21:50 u Surčinu, u smeru ka aerodromu, i odvezen u Urgentni centar.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

U udesu na Zrenjaninskom putu, u smeru ka Kotežu, sinoć je u 19:09 časova lakše povređen muškarac, star oko 40 godina, i prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je tokom noći intervenisala 101 put, od kojih 16 na javnom mestu, a za pomoć su se najviše javljali astmatičari i hipertoničari.

Jutros oko 2:30 časova napadnut je taksista kod hotela Slavija. On je odmah prevezen u Urgentni centar.

Takođe je noćas u jednom pabu na Novom Beogradu došlo do sukoba i tom prilikom je jedan muškarac udaren sekirom u glavu. Njemu je odmah ukazana pomoć i on je prevezen u Urgentni centar.

Foto-ilustracija: Profimedia/Alamy

U Beogradu je juče tokom dana zabeleženo tri udesa, od kojih nijedan nije bio s teškim povredama, a Hitna pomoć je intervenisala 136 puta, od kojih 44 na javnom mestu.

Ipak, juče u 14:52 sata u ulici Jurija Gagarina, broj 221, kod Tržnog centra u bloku 46, pao je kiosk na muškarca starog oko 35 godina, koji je tom prilikom teško povređen, te je prebačen u KBC Bežanijska kosa, dodala je Macura.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Krsta.

    9. decembar 2017 | 12:21

    Sve nas je manje manje. ..ubijamo se ...saobraćaj Bolesti. ..? Niko ne ne razmišlja o tome ..Sve nam je neko drugi veći krivac,ljubomora zavist .pohlepa. .bezobrazluk u saobraćaju ..ili neće meni nista da bude ...itd

  • Suzana

    9. decembar 2017 | 11:04

    Da se strpio jos godinu,dve.

  • Skorpija

    9. decembar 2017 | 10:02

    Sve muskarci,,,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA