Priča iz kafane o Arkanovim ubicama: Posle ubistva vođe Garde, svi su morali da poštuju 2 pravila kada Gavrić i Đuričić dođu u birtiju

U kafani ih je uvek čekao slobodan sto, onaj u kom su sedeli tako da mogu da gledaju na ulazna vrata

  • 3
Milan Miki Đuričić, Dobrosav Gavrić Foto: Privatna arhiva, Printskrin: Youtube

Ubistvo Milana Mikija Đuričića, koji je u sredu popodne ubijen u Južnoj Africi, a sa prijateljima Dobrosavom Gavrićem i Draganom Nikolićem optužen za ubistvo Željka Ražnatovića Arkana, i dalje diže pravu buru u javnosti. Nakon što je Telegraf došao do informacija o Đuričićevom životu pre kriminala, kao i o tome kako je izgledalo 15 dana u lozničkoj bolnici u koji je Gavrić prevezen nakon likvidacije Arkana, sada objavljujemo detalje i o tome kako su njih dvojica živela posle ovog ubistva.

Kako saznajemo, oni su do čekanja presude uživali u lozničkim kafanama i restoranima, a nekoliko detalja posebno nam je privuklo pažnju.

Naime, čim su pušteni da se brane sa slobode, Gavrić i Đuričić su otišli u kafanu gde ih je u tad, kao i u periodu koji će uslediti, uvek čekao slobodan sto. To je bio poseban sto u uglu za kojim su oni uvek sedeli okrenuti tako da gledaju na ulazna vrata.

Arkanov ubica ipak mrtav!

- Ponašali su se kao i svi ostali gosti, svi su znali ko su oni i šta su uradili. Svi su znali i za dva pravila koja se morala da se poštuju kada su oni u kafani - kaže izvor Telegrafa.

Ulica u Klupcima pored Loznice u kojoj je Đuričić odrastao/ Foto: Telegraf

- Prvo pravilo je bilo da njih dvojica nikada ne šalju piće za sto poštenim devojkama, već onim drugim, da ne kažem "obeleženim". I oni su to poštovali. Jednom se desilo da je konobar poslao piće za sto pogrešne devojke, ali je Gavrić odmah tražio da se vrati i spusti za njegov sto - dodaje.

Kako naš izvor otkriva, Đuričić i Gavrić su uvek ostavljali bakšiš tri puta veći od ceha, a plaćao je samo Gavrić.

- I upravo kod plaćanja je moralo da se poštuje to drugo pravilo. Konobar bi doneo cedulju na kojoj bi napisao koliko treba da se plati, spustio bi je na sto i otišao. Gavrić bi potom izvadio novac, ostavio na stolu na ispod cedulje i otišao. Najbitnije je bilo to da ništa ne ide iz ruke u ruku - kaže izvor Telegrafa.

Printskrin: Youtube

Kako nam je rečeno, njih dvojica nikada nisu gazili običan narod, samo one koji su, baš kao i oni bili s one strane zakona.

Dobrosav Gavrić je osuđen na 35 godina zatvora zbog ubistva Ražnatovića i dvojice njegovih prijatelja Milenka Mandića Mande i Dragana Garića Gare, nalazi se i dalje u kućnom pritvoru u Južnoafričkoj Republici, u kojoj je uhapšen u decembru 2011, a tamošenje vlasti ga još ne izručuju našoj zemlji.

Đuričić je osuđen na 30 godina, a poslednjih 12 je bio u bekstvu, sve do likvidacije na semaforu u Johanesburgu.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лицемер

    28. april 2018 | 06:15

    Паметан човек ће из кафане изаћи кад се овакви појаве.

  • Zapanjen

    28. april 2018 | 09:06

    Evo sad su mi postali idoli

  • Loznica

    28. april 2018 | 12:18

    Sedeli su uglavnom u kafeu u sklopu trznog centra Roda.. tamo sede porodicni ljudi sa decom u toku dana, u blizini rečice Štire. Nisu se razlikovali od drugih gostiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA