≫ 

Muškarac popio otrov ispred suda u Novom Sadu, polio se benzinom i pretio da će se zapaliti: Još se ne zna šta je progutao!

Pregovori sa za sada nepoznatim muškarcem trajali su kratko i zahvaljujući brzoj reakciji policije sprečena je veća nesreća

  • 6

Zdravstveno stanje pedesetogodišnjeg muškarca koji se jutros pokušao da se zapali ispred zgrade Osnovnog i višeg suda u Novom Sadu, kako Tanjug saznaje nije stabilno, ali uskoro se očekuje i zvanično saopštenje iz Urgentnog centra u koji je pacijent smešten.

Muškarac star 50 godina danas oko 10 časova popio je, kako se pretpostavlja, otrov ispred zgrade novosadskog suda i polio se benzinom u nameri da se zapali, a sprečili su ga policajci i obezbeđenje suda.

Otac četvoro dece popio otrov nekoliko sati pošto su mu isekli struju zbog duga od 22.000 dinara: Zbog bede i siromaštva raseljenik sa Kosova umro u najtežim mukama (FOTO)

Pregovori sa za sada nepoznatim muškarcem trajali su kratko i zahvaljujući brzoj reakciji policije sprečena je veća nesreća.

Naime, on se polio benzinom, potom je uzeo upaljač i pokušao da se zapali. Policija je ubrzo stigla i zatvorila prostor oko suda.

Kako navode novosadski mediji, čovek je u jednom momentu uzeo da popije "Total" i u tom momenti policija ga je savladala.

Stalno je ponavljao kako su ga prevarili notari i advokati. Prostorijama suda i dalje se širi neprijatan miris benzina.

U Hitnoj pomoći kažu za da je vinovnik ovog incidenta u svesnom i stabilnom stanju prevezen u Urgentni centar radi dalje dijagnostike.

- Za sada ne znamo šta je popio, ali smo dobili informaciju na terenu da je definitivno nešto progutao, pa je radi predostrožnosti radi zadržan u bolnici radi opservacije. Bio je poliven benzinom, ali je na sreću sprečen u nameri da se zapali. Inače, trenutno je dobrog opšteg stanja, ali se nalazi pod budnim okom lekara zato što ne znamo šta je popio – rečeno je u Hitnoj pomoći.

VIDEO: Pucnjava u Čačku, ranjena dvojica muškaraca

(Telegraf.rs/NS uživo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milomir

    1. avgust 2018 | 11:58

    Koliko nam dobro ide da se cak gradjani truju i ubijaju .

  • Nn

    1. avgust 2018 | 11:59

    Zar se ovako problemi resavaju. Letnji period a potrba za radnom snagom velika. Zar nije se moglo zarafiti i platiti potroseno. Mada struja se sece siromasnima a ovi sto kradu naveliko njih niko nedira.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA