Težak zločin u Kočanima: Muškarac automatskom pucao devojci u glavu, a onda je i sebi presudio (FOTO) (VIDEO)

U kući na istoku Makedonije pronađena beživotna tela muškarca i žene

  • 0

Beživotna tela muškarca i žene, S. G. (42) i J. P. (25) pronađena su sinoć u prizemlju kuće broj 5 u Ulici Aleksandar Makedonski u Kočanima, na istoku Makedonije.

TRAGEDIJA KOJA JE POTRESLA MAKEDONIJU: Baka (84) izgorela u STRAVIČNOM požaru, deka povređen u pokušaju da je spasi

Tela je pronašao S. M. (28 ) iz sela Teranci, koji je kao podstanar živeo u toj kući u vlasništvu S. V, i odmah je o tome obavestio policiju.

Kada je patrola došla na lice mesta, u kući su na podu, oblivene krvlju zatekli mrtve S. G. (42) iz Skoplja i devojku J. P. (25) iz Probištipa, koja je, takođe kao podstanar živela u toj kući u Kočanima.

Lekar Medicinskog centra iz Štipa je potvrdio da su muškarac i žena ubijeni hitcima u glavu.

- Policija je pored njihovih beživotnih tela pronašla automatsku pušku marke "Crvena Zastava“ i nekoliko čaura od ispaljenih metaka - saopštio je MUP.

Printskrin: Youtube/Канал 5 Телевизија

Puška, čaure i drugi pronađeni predmeti na mestu zločina su predati krim-tehnici na veštačenje, a tela su odneta na obdukciju.

Policija treba da otkrije motive i počinioca ovog gnusnog zločina, mada se, na bazi svedočenja komšija, koji tvrde da su S. G. i J. P. izvesno vreme bili u ljubavnoj vezi, već sada spekuliše da je glavni motiv tragedije bila ljubomora muškarca iz Skoplja.

Printskrin: Youtube/Канал 5 Телевизија

Pretpostavlja se da je on sa automatskom puškom ubio svoju devojku, pucajući joj u glavu, a potom je jedan metak ispalio i sebi u glavu.

Policija treba da ispita i utvrdi da li je ova predpostavka tačna, ili je zločin možda počinila treća osoba.

Pogledajte video:

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA