Izujedana beba u vrtiću: Dečija igra se pretvorila u tuču, vaspitačice molile oca da ne prijavi slučaj u Banjaluci?! (VIDEO)

U vrtiću kažu da nije došlo do ozbiljnije povrede i da se sve odigralo u trenutku pa nisu stigli da reaguju

  • 6

Jednogodišnja devojčica je do te mere izujedana u vrtiću “Tijana” u Banjaluci da je njen otac jedva smogao snage da ih pokaže. Po leđima ugrizi, ušna resica krvava.

Horor u Banjaluci: Otac branio ćerku od pasa, pregrizli mu venu i umro

Stric seksualno zlostavljao devojčicu (11) u okolini Banjaluke: Ljubio je i dirao po intimnim delovima tela

Zato je dete prevezeno u bolnicu odakle poručuju da je stanje stabilno i da ostaje na posmatranju. Otac nije hteo pred kameru i zamolio je za razumevanje.

U vrtiću kažu da nije došlo do ozbiljnije povrede i da se sve odigralo u trenutku pa nisu stigli da reaguju.

Pretpostavljaju da se dečija igra začas pretvorila u tuču. Pretpostavljali su i da otac izujedane devojčice neće zvati policiju, jer su ga, kako nam je i potvrdio, vaspitačice molile da ne prijavljuje slučaj.

Foto: Profimedia/Alamy

Ipak, on je obavestio nadležne službe. U vrtiću je bila i policija. U toj predškolskoj ustanovi kažu da će, nakon što se utvrde sve činjenice, odgovorni biti kažnjeni.

- Ako se utvrdi da je vaspitač svojim neodgovornim ponašanjem uzročno-posledično izazvao takve povrede biće najstrožije kažnjen, to je definitivno - rekla je direktor Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje Jelena Kurtinović.

Više detalja nisu mogli da kažu za atvbl.com. U MUP-u potvrđuju da se incident dogodio i da ispituju sve okolnosti.

- Izlaskom na lice mesta potvrđeni su navodi prijave, izvršen je uviđaj, a određena lica su dovedena na ispitivanje zbog utvrđivanja svih okolnosti i činjenica navedene prijave -  saopšteno je iz MUP-a.

Bilo bi itekako zanimljivo čuti kako je uopšte moguće da jednogodišnja beba, pod nadzorom vaspitača, bude ovako izujedana. Istraga se sprovodi pod nadzorom okružnog javnog tužioca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Barla Kala

    23. avgust 2017 | 22:27

    Pod kojim nadzorom, ikad, igde??!?! Vaspitačice boli uvo, sede, puše, piju kafu dok se deca sama paze. Nadzor u vrtiću, hahaha....

  • Dudule

    23. avgust 2017 | 22:53

    Treba postaviti pitanje ko izdaje dozvole za rad ovakvim ustanovama tj ko uzima pare, vaspitacice ispijaju kafe i fejsbuce dok djeca provode vrijeme bez nadzora..ovo se nije moglo desiti u sekundi nego je trajalo i djete je sigurno dozivilo i šok..

  • ljubica

    23. avgust 2017 | 23:26

    moj sin kao beba od osam meseca stavila ga sestra u starijoj grupi .prvog dana kada sam dosla da ga uzmem bio je izujedan sav modar po celom telu na licu ispid oka visila mu je koza krvava .odvela sam ga na hirurgiju i usivali ranu ostao mu je oziljak.drugi putvudario ga decko i krv mu je isla i jos mi kaze sestra mozda pola l.izbezumila sam se nosic mu je bio modar ibopet na hirurgiji gde su mu krvni sud sa onim kakobda kazem kao zarac zzaustavilibi neznam koliki zavoj u nosu.bila sam ocajna.muz mi je nastradao ja sama injosvsu mi dete primili jedva a ja sam radila.kada sam ga odvela na odmor rwkla sam glavnoj sestri evo sav je u modricama i kada ga dovedem nece imati ako ima tog danaprvog dana ja cu da vas prijavim.za mesec dana nestali su mu sve modrice bilivsmo na more oporavio se.istog dana kada sam ga dovela i da ga uzmem sav je opet bio u modricama.sestra je rekla doktorki da ga ja bijem samo sebe da opravda.uzela sam odmor jer dete nije htelo da kada vidivzgradu vristi.bila sam nekoliko meseci kod mojih roditelja koji su ziveli u lepim gradu ali daleko.nisam mogla da ga ostavim .nisam htela.zamolila sam jednu dobru sestru da ga jednostavno neprekidno pazi i sto dalhe od te druge sesfre.moj mali sincic je postepeno rastao i voleo sestru koja ga pezila kao svoje i vise nije bio u modricama.to mi bio najtezi period u zivotu kako meni a pisebno mome angjelu.a nisam mogla da placam zenu da ga cuva.sada je i on otac isto samohran roditelj cerkuvsam mu ocuvala gajila bez udaraca i trauma i studenkinja je.samo nikako da zaboravim taj deo nasih zivota.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA