≫ 

Šou hrvatskog voditelja: Pozvao političara NIKOG i razgovarao sam sa praznom stolicom u studiju (VIDEO)

Zoran Šprajc je "Nikoga" upitao "kako je uspeo u tako relativno kratkom roku da napravi ovako dobar politički rezultat, a posebno kako je uspeo da prestigne dosad izuzetno popularnu predsednicu

  • 5

Nakon što je redovno mesečno istraživanje "CRO Demoskop" pokazalo da su učesnici ankete, u okviru ispitivanja o popularnosti političara, najčešće zaokruživali "niko", odnosno nijednog od "ponuđenih" političara, novinar Zoran Šprajc je u "RTL Direktu" odlučio i da ugosti - Nikog.

Konačno skinuta ploča sa ustaškim pokličem "za dom spremni" u Jasenovcu (FOTO)

- Gospodine Niko, dobro veče, dobrodošli u ''RTL Direkt''. Kako se osećate kao najpopularniji hrvatski političar? Da, vi se kao Niko osećate nikako, a zamislite kako se tek sad osećaju oni koji su dosad mislili da su neko - rekao je Šprajc praznoj stolici preko puta sebe.

On je "Nikoga" upitao "kako je uspeo u tako relativno kratkom roku da napravi ovako dobar politički rezultat, a posebno kako je uspeo da prestigne dosad izuzetno popularnu predsednicu (Hrvatske Kolindu Grabar Kitarović).

- Mislite da je tajna vašeg uspeha što, za razliku od nje, vi pazite šta govorite, to jest ne govorite ništa? Dobro, predsednica možda govori sve i svašta, nekad možda bolje da i ne govori, ali evo prestigli ste i premijera (Hrvatske Andreja Plenkovića) koji govori malo, a kad govori, kao da ništa ne govori? Kako ste to uspeli da pobedite? - upitao je novinar.

Šprajc je konstatovao da je njegov imaginarni gost "stvarno skroman".

- Ali kad uzmemo da ste potukli i (predsednika SDP) Davora Bernardića, to je zaista politički fenomenalan uspeh. Obzirom da ste vi Niko, čovek bi očekivao mrtvu trku između vas dvoje, a vi ste ga potpuno izbacili s ove liste? Dakle, mislite da njegovo vreme tek dolazi jer dolazi vreme ničega? - upitao je ponovo novinar.

On se na kraju zahvalio "Nikome" na razgovoru i poželeo mu "puno uspeha ni u čemu".

Pogledajte video:

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosanski Brod

    7. septembar 2017 | 14:53

    Svaka čast za komšiju Šprajca iz Slavonskog Brod,jedan od poslednjih mohikanaca u svijetu novinarstva na ovim prostorima !!!

  • VHS2

    7. septembar 2017 | 14:23

    Bravo za Šprajca! Bitno da srbi vide hrvatsku,najbolju pušku na svetu kažu možda je samo bolji ruski modernizovani AK-47 ali ameri su načisto poludeli za VHS2 i traže da je i američki gradjani kupuju a ne samo vojska!

  • Joza

    7. septembar 2017 | 15:54

    Znam te puško dok si pištolj bila!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA