Prolazio je pored gradske deponije, a onda je u kesi sa đubretom ugledao nešto zbog čega se SLEDIO!

Kada se A.S. (43) malo pribrao od šoka, pozvao je policiju

  • 1

Nemački državljanin A.S. ( 43 ), koji živi u Berovu, gradiću na istoku Makedonije, umalo se nije onesvestio od prizora koji je pre dva dana ugledao na ulici. Prolazeći pored mesta zvanog Crveni Breg, on je u blizini deponije za građevinski otpad, oko 14,30 časova, ugledao ljudsku lobanju.

Pronašli su grob "deteta vanzemaljca" na Krimu: Njegova bizarna lobanja krije misteriju!

Kada se malo pribrao od šoka, pozvao je policiju. Nešto kasnije, stigla je ekipa za uviđaj SUP Berovo. Policajci su pretražili okolinu i u blizini deponije su pronašli vreću punu kostiju, koje su ličile na ljudske.

Policajci su lobanju i vreću sa kostima poneli sa sobom, a njihovi forenzičari treba da utvrde da li se zaista radi o ljudskom skeletu. Ako se sumnje pokažu tačnim, forenzičarima preostaje da utvrde pol osobe, način njene smrti, a inspektorima da pronađu zločinca.

Daljinac

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stigli migovi 2370 a uvedeni u upotrebu 2381 pokazali su se kao krntije tokom bitke na planeti kepler B prebačeni na Zerem zbog remonta

    2. oktobar 2017 | 00:19

    Horror

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA