Rijeka u šoku! Dve godine čuvao mumificirani leš svoje majke. "Iz stana se već godinama širio nesnosan smrad..."

Iz stana u Rijeci se godinama širio nesnosan smrad

  • 5

U radovima na čišćenju prizemnog stana u Ulici Tina Ujevića u Rijeci, na broju 27, u kojem je 22. septembra izbio požar, otkiveno je mumificirano telo.

Pronašli su mumificirana tela bez ušiju i noseva u pustinji: Posumnjali su da su vanzemaljci čim su im videli prste (VIDEO)

HOROR: Mumificirano telo žene pronađeno u kući ispod gomile đubreta i 300 flaša sa urinom! (VIDEO)

Telo su pronašli radnici firme za upravljanje zgradama. U Policijskoj upravi primorsko-goranskoj vrše kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja svih relevantnih činjenica i okolnosti ovog događaja. Prema nezvaničnim informacijama, pretpostavlja se da se radi o 70-godišnjoj M.U., koja se već nekoliko godina smatra nestalom, a živela je u stanu na Srdočima koji je izgoreo u požaru.

Navodno je žena preminula pre najmanje dve godine, a njeno mumificirano telo u stanu je držao njen sin, 42-godišnji F.U., koji je nakon požara napustio Hrvatsku i otišao u Nemačku, gde je rođen, saznaje jutarnji.hr.

Policija istražuje da li je F.U. sam podmetnuo požar ili barem pripomogao njegovom širenju kako bi prikrio svoju "tajnu", nakon čega je otišao iz države.

Požar u stanu u Ulici Tina Ujevića izbio je 22.septembra oko 5.30 sati ujutro. Tokom požara uništene su sve prostorije u stanu, a povređenih nije bilo.

Komšije na Srdočima šokirani su činjenicom da je jedan od stanara u njihovoj zgradi u stanu godinama držao mumificirano telo vlastite majke.

Prema njihovim pričama, F.U. je "osobenjak sklon porocima i skupljanju smeća u kući", i da se nakon požara iz spornog stana godinama širio nesnosni smrad.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan

    3. oktobar 2017 | 22:48

    Sta napisa majke ti?

  • Nele

    3. oktobar 2017 | 22:26

    ako je zapaljen nema lesa ako ima lesa otisao mozda se sama zapalila stonje ostala sama prodao bi stan da jebhtela i u dom svako ima sboj zivot

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA