≫ 

Pljačkašica ostavila bebu u taksiju i krenula u pohod! Drama na jugu Makedonije, žrtva baka (80)

Dok je baka hodala trotoarom, iza leđa joj se prišunjala nepoznata žena i napala je udarajući je po telu

  • 1

Prava drama se odvijala u Strumici, na jugu Makedonije, sinoć oko 21.40 časova, kada je osamdesetogodišnja baka R. M. bila žrtva nasilne pljačkašice.

Porodično razbojništvo: Nišlijka sa zaovom pretukla prolaznicu, otela joj pare, da bi ih dala mužu za kafanu!

Dok je baka hodala trotoarom, iza leđa joj se prišunjala nepoznata žena i napala je udarajući je po telu. Dok se baka branila, nepoznata žena joj je otela tašnu i počela da beži.

Prestravljena i povređena starica je iz sveg glasa počela da doziva u pomoć. Njene vapaje čulo je nekoliko maloletnika. Oni su pojurili za pljačkašicom, sustigli je pre nego što je ušla u taksi i oduzeli joj tašnu koju je otela od starice.

Žena, koja je pre nego što je krenula u pljačku, svoju bebu ostavila u taksiju, zgrabila je svoje dete i pobegla, a dečaci su nesrećnoj baki vratili otetu tašnu. Ipak, u njoj je nedostajao bakin novčanik, koji je vešta i nasilna pljačkašica uspela da uzme iz tašne dok je bežala.

Baka je nakon ovog neprijatnog događaja odvezena u bolnicu u Strumici, gde su lekari konstatovali tešku telesnu povredu. Policija traga za pljačkašicom.

Daljinac

(D. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA