Bratislavu Dikiću pozlilo u istražnom zatvoru: Izgubio je svest, pao i udario glavu, odmah mu je ukazana lekarska pomoć

Zatvorski policajci odveli su ga kod zatvorskog lekara, gde mu je drugi put tokom dana ukazana pomoć

  • 9

Bratislav Dikić, koji je optužen za učešće u planiranju tzv. državnog udara u Crnoj Gori, u utorak je izgubio svest, pao i povredio glavu, zbog čega mu je ukazana lekarska pomoć, prvo u zatvorskoj bolnici, a onda i u Urgentnom centru.

Bratislav Dikić operisan u Kliničkom centru u Podgorici

Dikić se zatvorskim policajcima žalio da se ne oseća dobro, zbog čega je odvezen u Urgentni blok. Tamo je primio infuziju i vratio se u istražni zatvor.

Ponovio je da mu nije bolje, a nekoliko sati kasnije pao je i povredio glavu. Zatvorski policajci odveli su ga kod zatvorskog lekara, gde mu je drugi put tokom dana ukazana pomoć.

Njegov branilac, advokat Dušan Jovović potvrdio je da je njegovom klijentu ukazana pomoć u Urgentnom centru i istakao da je Višem sudu u Podgorici podnio zahtev za ukidanje pritvora jer je Dikić teško bolestan.

- Zdravstveno stanje se konstantno pogoršava jer Dikić koristi alternativne metode lečenja i medikamente inostranog porekla, kojih nema na spisku Ministarstva zdravlja, pa mu ne može biti pružena adekvatna medicinska zdravstvena zaštita - kazao je advokat za "Pobjedu".

Daljinac

(Telegraf.rs/ujedinjenje.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Police

    1. februar 2018 | 08:36

    Srpskog Generala žandarmerije drže u zatvoru, a zna se da je čovek bolestan i nedužan. Ko je naredio? Ameri, NATO ?! Kad ga nisu mogli poslati u Hag i Spuž je dovoljan. Srbija, šta je preduzela po pitanju svog Generala?

  • 🐰Zec🐰

    1. februar 2018 | 11:13

    Izdrži Generale!!

  • Sofija

    1. februar 2018 | 14:33

    Ne daj se hrabri čoveče!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA