≫ 

Sneg urušio krov na fiskulturnoj sali škole u Bihaću: Zbog velike količine padavina sve izvesnije proglašenje vanrednog stanja

Nove padavine donele su velike probleme u Bihaću, pa je situacija sve bliže proglašenju vanrednog stanja

  • 0

Sneg koji je proteklih dana intenzivno padao u Bosanskoj Krajini stvorio je brojne probleme građanima u ovom delu BiH, a u Bihaću se urušio krov fiskulturne sale Mešovite srednje škole.

Region paralizovan zbog ogromne količine snega: Čiste ga traktorima, u Bosni učenici nastavu imali u podrumima (FOTO) (VIDEO)

Urušavanje se dogodilo jutros oko 9 sati i tom prilikom nije bilo povređenih.

U izjavi za regionalnu N1 direktor škole Ervin Bajraktarević kazao je i da je nastava prekinuta jer je ugrožen i krov same škole.

- Jutros oko devet sati došlo je do rušenja krova i zidova na fiskulturnoj sali. O ovome je obavešten i resorni ministar Muhamed Ramić te smo zajednički doneli odluku o obustavi nastave do daljnjeg. Krov škole je isto tako ugrožen i to je razlog zbog kojeg smo doneli te mere da se nastava obustavi - rekao je Bajraktarević.

Pre nekoliko dana pod težinom snega popustila je i krovna konstrukcija na ulazu u područnu Osnovnu školu u Mesnoj zajednici Izačić.

Nove padavine donele su velike probleme u Bihaću, pa je situacija sve bliže proglašenju vanrednog stanja.

VIDEO: Hrvatska i dalje u blokadi zbog snega, neke škole ne rade

(Telegraf.rs / Tanjug)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA