Sud odbija da prihvati da je bogata slikarka iz Budve bila pijana kada je kolima pokosila verenike u Bečićima

Preliminarni nalaz je pokazao da je Emina Adrović imala 0,51 promil alkohola u krvi

  • 15
Emina Adrovac, Milos Vukomanovic, Snezana Rudinac Foto: Facebook Milos Vukomanovic/Emina Adrovic

Budvanka Emina Adrović (23), koja je prošlog meseca na bečićkom bulevaru automobilom usmrtila Miloša Vukomanovića (25), a njegovoj verenici Snežani Rudinac (24) nanela teške povrede, saslušana je prošle nedelje pred istražnim sudijom Višeg suda u Podgorici.

Snežanin verenik sahranjen je pre 7 dana, a ona je i dalje kritično: Bori se sa teškim nagnječenjem grudnog koša i povredom glave

Ona je iznela odbranu i detaljno ispričala kako je došlo do nesreće.

Emina Adrović Foto: Facebook/Emina Adrovic

Nakon toga, sud je odredio da se obavi naknadno veštačenje kojim je, kako se nezvanično saznaje, utvrđeno da je Adrovićeva u trenutku nesreće bila trezna bez ijednog promila alkohola u krvi iako je preliminarni nalaz pokazao da je imala 0,51 promil alkohola.

Miloš sa verenicom otišao u Crnu Goru trbuhom za kruhom, sada ga vraćaju kući u kovčegu: Tragedija zauvek prekinula njihovu ljubav (FOTO)

U toku istrage izuzet je i snimak sa sigurnosne kamere na osnovu koga je utvrđeno da su oštećeni pokušali da pređu bulevar i da su se vratili unazad. Kojom je brzinom Adrovićeva upravljala vozilom u datom trenutku naknadno će utvrditi veštak saobraćajne struke, piše "Dan".

Sudija za istrage Višeg suda u Podgorici vratio je predmet na postupanje Osnovnom sudu u Kotoru zbog prekvalifikacije krivičnog dela i nepostojanja umišljaja.

Miloš Vukomanović i Snežana Rudinac su radili kao sezonski radnici u Bečićima Foto: Facebook/Snežana Rudinac

Prilikom prvog saslušanja, osumnjičena se, zbog stanja šoka, branila ćutanjem.

Otac slikarke koja je pokosila verenike u Bečićima nije bio na Miloševoj sahrani, ali je pokušao da na grobu mladića pokaže pokajanje

Srpska državljanka Snežana Rudinac, koja je u saobraćajnoj nesreći teško povređena, oporavlja u bolnici u Beogradu i njeno stanje je sada stabilno.

Nesreća se dogodila kada su mladić i devojka, vraćajući se sa posla iz hotela u Bečićima, pokušali da pređu bulevar kod marketa, a iz pravca Budve ih je udario automobil.

Mladić Miloš Vukomanović iz Zvečana je na mestu ostao mrtav, dok je Rudinac sa teškim povredma glave i trupa hitno prebačena u risansku bolnicu, gde je bila smeštena na odeljenju intenzivne njege, a zatim je upućena u Beograd na VMA.

Emina Adrović je ćerka bivšeg policajca koji je sagradio luksuzni hotel-dvorac na Svetom Stefanu. Ona je završila slikarstvo u Firenci, a tokom leta je pomagala ocu u vođenju hotela, u kojem ima svoj studio i drži školu crtanja.

VIDEO: Crnogorski kriminalac bežeći od policije zakucao se u ogradu u Budvi

(Telegraf.rs/Dan)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čudo neviđeno

    9. avgust 2018 | 17:52

    Bivši policajac vlasnik luksuznog dvorca na Sv. Stefanu?! Kako bre? Kolika mu je to plata bila? Ili je to za Crnu Goru normalna stvar? Ko onda očekuje da će ćera biti i okrivljena a kamo li osuđena?

  • crni

    9. avgust 2018 | 15:56

    Još će do kraja biti da su sami sebe pregazili sttašno

  • Lena

    9. avgust 2018 | 15:49

    Naravno, danas novcima mozes kupit sve!Da li i svoju savjest?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA