Tinejdžeri za godinu dana tri puta silovali istog dečaka: Imaju samo 14 i 16 godina, a ponašaju se kao najveći monstrumi

Maloletni Makedonci više puta su napastovali mlađe dete

  • 9

Dvojica tinejdžera uzrasta 14 i 16 godina iz Bitolja, grada na jugozapadu Makedonije, tri puta su tokom godinu dana silovali isto 12-godišnje dete.

Sektor za unutrašnje poslove iz Bitolja protiv njih je podneo prijavu za počinjena tri krivična dela "polni napad na dete koje nije napunilo 14 godina".

Beograđanin pokušao da siluje sugrađanku na Adi Bojani: Napao je u toaletu bara, spasili je gosti

- U ulici Karaorman u Bitolju, 16. i 17. aprila ove godine prvoprijavljeni je u svom domu silovao 12-godišmje dete iz Bitolja. U letnjem periodu 2017. godine, na parkingu u Bitolju drugoprijavljeni je silovao isto dete, a u februaru ove godine drugoprijavljeni je izvršio i druga polna dejstva nad istim detetom - saopštili su iz MUP.

Druge informacije ovog grozomornog dela nisu poznate, a s obzirom da se radi o maloletnicima, policija nije saopštila ni njihov identitet.

(D.J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Denis

    22. septembar 2018 | 20:31

    Smrtna kaznu i problem rijesen! Djete ce imati traume dok je ziv!!!

  • Glavonja

    22. septembar 2018 | 21:59

    To su ljudi sa greslom . Treba ih eliminidati iz drustva.

  • Margita

    22. septembar 2018 | 20:54

    Šta je sa ovim svetom? Javno počinitelje kamenovati, streljati, da se više ne ponovi. Ili lansirati na mesec i ostaviti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA