Pitala ga je po čemu će ostati upamćen: Ovo su 3 stvari koje je Vučić odgovorio

Gostujući na javnom servisu u emisiji "Upitnik", a na pitanje voditeljke Olivere Jovićević, po čemu će ostati upamćen, uz opasku da će Milošević biti upamćen po tome što nije uspeo da vojno reši konflikt u bivšoj Jugoslaviji, Vučić je rekao da su to tri stvari

  • 45
Aleksandar Vučić, Olivera Jovićević Foto: RTS

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić veruje da će ostati upamćen po tri stvari - da je sam otišao sa vlasti, da je sproveo teške reforme koje su ekonomski oporavile Srbiju i da je rešio ili bar pokušao da reši neke odnose u regionu kako bi Srbima bilo bolje.

Predsednik Vučić: Da je Kosovo izgubljeno, ne bih se za njega toliko borio - NEMA KONAČNOG SPORAZUMA NI ODLUKE - BEZ SRBIJE

Britanija da pokaže više razumevanja za stavove Srbije o KiM: Vučić sa delegacijom Doma lordova (FOTO)

Gostujući na javnom servisu u emisiji "Upitnik", a na pitanje voditeljke Olivere Jovićević, po čemu će ostati upamćen, uz opasku da će Milošević biti upamćen po tome što nije uspeo da vojno reši konflikt u bivšoj Jugoslaviji, Vučić je rekao da su to tri stvari, a da će, recimo, Vojislav Koštunica i Boris Tadić biti upamćeni po tome da je u njihovo vreme, u vreme njihove svađe, Kosovo proglasilo nezavisnost.

- Sam ću otići, to je moje obećanje - poručio je, te dodao da će to biti onda kad bude mogao da kaže da su najvažniji poslovi u Srbiji urađeni, a da politički protivnici ni tada, kao ni danas, neće moći da ga pobede.

Printskrin: RTS

- Oni nikad ne mogu da me pobede. Niti su mogli, niti će da me pobede. Sam ću da odem i to je moje obećanje. Neko misli da treba da im se dodvoravam i pokazujem ne znam šta, a nadam se da će biti marljivijih i vrednijih od tih koji ustanu do 10 sati, rade jedan sat i onda kukaju. Oni da me pobede - rekao je Vučić za RTS.

On je ponovio da će se sam povući, jer, kaže, zna koliko može da izdrži i radi.

Printskrin: RTS

- Neću sad da idem, ali kada završim posao i kada budem mogao da kažem da smo najvažnije poslove u Srbiji uradili, sam ću da odem, a oni ni tada, kao ni danas, ne mogu da me pobede - rekao je predsednik Srbije.

Kako kaže, kada ne bi radio ništa, njegovi protivnici bi govorili da je lenj.

- Ali, ne mogu da pohvataju gde sve stignem i šta uspem da uradim i koliko znam. Ne postoji nijedna opština da ne znam kakve probleme imamo sa putevima, kakve investitore imamo, nema mesta u kom nisam bio, za razliku od svih drugih - rekao je Vučić.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivica

    27. septembar 2017 | 12:46

    Po tome sto je rasterao osinjak,razbucao lopove,i tvorio novu Srbiju .

  • žika

    27. septembar 2017 | 12:45

    Sve pohvale za predednika.

  • viki

    27. septembar 2017 | 12:45

    Opozicija nije predsedniku ni do kolena. Svuda ide, svuda ulaze koliko je u njegovoj moci. Za 5 godina u Srbiji uradjeno toliko koliko prehodnici nisu uspeli za 20 god.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA