PALMA: Izađite na izbore i glasajte za Srpsku listu

Srpska lista je garant opstanka Srba na Kosovu i Metohiji, jer ima podršku i predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, Vlade Republike Srbije i svih nas kojima su Srbija i srpski narod na prvom mestu - poručio je Marković

  • 1

Jedinstvena Srbije poziva Srbe na Kosovu i Metohiji i one koji su raseljeni, a imaju pravo glasa, da izađu na lokalne izbore u južnoj pokrajini 22. oktobra i daju glas Srpskoj listi, izjavio je predsednik Jedinstvene Srbije Dragana Markovića Palme.

PALMA O UNUTRAŠNJEM DIJALOGU: Nacionalno pitanje traži jedinstvo, tu nema opozicije

Prvi put od rata u Kosovskoj Mitrovici biće uspostavljen sud sa srpskom većinom i sa predsednikom suda Srbinom

- Albanci na sve načine pokušavaju da razbiju jedinstvo Srba na Kosovu i Metohiji i udalje ih od Beograda. Upravo je Srpska lista prepreka tome i ona je garant opstanka Srba na Kosovu i Metohiji, jer ima podršku i predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, Vlade Republike Srbije i svih nas kojima su Srbija i srpski narod na prvom mestu - poručio je Marković.

Prema njegovim rečima, kosovski Albanci znaju da su zakon jačega i politika samo trenutno nadjačali pravo, a da dugoročno to ne može da opstane i zato je potrebno srpsko jedinstvo.

- Pobeda Srpske liste u svim opštinama na Kosovu i Metohiji sa srpskom većinom, značiće i početak realizacije formiranja Zajednice srpskih opština. Jedinstvena Srbija poziva sve svoje članove i simpatizere da se, svim resursima, stave na raspolaganje Srpskoj listi i pomognu joj u ostvarivanju važne pobede na kosovskim lokalnim izborima, koji su u ovom slučaju, više od samih izbora - zaključio je Dragan Marković Palma, predsednik Jedinstvene Srbije.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SUZA

    18. oktobar 2017 | 09:22

    Ma kakve liste, stranke i partije? Dosta propalih i dušebrižnika koji pune novčanike! Celokupno stanovništvo Srba i nealbanaca samo 1 partija! Šta traži Jovanovic i ostala svita koja je tražila bombardovanje??????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA