≫ 

Đuka nikad oštrije o Zorani Mihajlović: Smeniti je sa mesta ministra, da se više ništa ne pita u državi! (VIDEO)

- Ona je intenzivno počela da se bori za svoju poziciju, da ne bude slučajno smenjena u rekonstrukciji i počela je da namešta sve svoje kolege, da inicira sukobe unutar same Vlade - objasnio je svoje viđenje situacije Đuka, inače voditelj i autor u emisiji na TV KCN "Dobro jutro sa Đukom"

  • 8

Vladimir Đukanović, poslanik SNS i član Predsedništva naprednjaka, za to je da se smeni njegova stranačka koleginica, potpredsednica Vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović.

Šta je Vučić rekao o rekonstrukciji Vlade i poslednjem potezu Prištine

- Ja ću morati da se osvrnem na jednu sada već jasnu situaciju unutar Vlade Republike Srbije, gde se inače najavljuje rekonstrukcija. Očito je već počela borba bar jedne ministarke, odnosno ministra ako ćemo ispravno, ali jasno je o kome se radi. Ona je intenzivno počela da se bori za svoju poziciju, da ne bude slučajno smenjena u rekonstrukciji i počela je da namešta sve svoje kolege, da inicira sukobe unutar same Vlade - objasnio je svoje viđenje situacije Đuka, inače voditelj i autor u emisiji na TV KCN "Dobro jutro sa Đukom".

On je napore ministarke Mihajlović nazvao jadnim i očiglednim.

Foto: tanjug/Sava Radovanovic

- Naravno, radi se o Zorani Mihajlović koja po svemu sudeći posle rekonstrukcije neće biti ministar, ali koja je očigledno kao svoju odbranu krenula da drugima podmeće, da proziva premijerku, da namešta ministra Đorđevića po štampi, i da stvara utisak kako je ona sva jadna ugnjetavana, nju niko ne voli i kako je ona bogom dana za sve, ali eto, zamislite, postoje neke nevidljive sile, snage, tame, prošlosti... koje nju hoće da smene! Ona ima jak PR tim u svom ministartsvu i to je jedinoio što ona radi. Ne bavi se svojim poslom, nego marketingom. Njen tim podmeće tekstove po štampi i služi da 5, 6 puta dnevno puste njene izjave, iako nju niko ništa i ne pita - oštar je u kritici naprednjak.

Foto: Tanjug/Rade Prelić

Đukanović smatra da takvim ponašanjem ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture "ruši vladu, konstamntno remeti njen rad i dovodi u situaciju da morate da se branite od budalaština".

- Baš zbog takvog njenog ponašanja i zbog toga što sve to radi, što konstanto napada gospođu Brnabić, verovatno zbog sujete što ona nije gospođa Brnabić, ja molim Aleksandra Vučića i lično ću se zalagati da ona bude smenjena u ovoj rekonstrukciji vlade i da se više nizašta ne pita u ovoj državi - zaključio je Đukanović.

Video pogledajte ovde:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA