≫ 

Izabrano novo rukovodstvo GrO SPS u Šapcu (FOTO)

Predsednik Izvršnog odbora SPS Vladan Zagrađanin istakao je da je Šabac poznat po dobrom glasu, dugoj tradiciji, ali i velikim dostignućima socijalista

  • 2

U prostorijama Gradskog odbora Socijalističke partije Srbije u Šapcu održana je Izborna konferencija na kojoj je izabrano novo rukovodstvo ove gradske organizacije. Na Izbornoj konferenciji za novu predsednicu GrO SPS Šabac izabrana je Maja Milićević, a za potpredsednike Vladimir Trifunovic, Nikola Milutinović i Saša Filipović.

Podneta inicijativa Skupštini grada: Da Beograd dobije ulicu, trg i spomenik SLOBODANA MILOŠEVIĆA

Izabrano je i novo gradsko rukovodstvo koje čini 51 član i usvojene su aktivnosti delovanja u narednom periodu.

Cilj Gradskog odbora SPS u Šapcu je osnaživanje partijske mreže, kao i rad na povećanju broja članova, rekla je nova predsednica GrO SPS Šabac Maja Milićević i dodala:

- Učinićemo sve kako bi na sledećim izborima osvojili preko dvadeset odsto glasova građana.

Foto: Promo

Na Izbornoj konferenciji u Šapcu prisustvovali su zamenik predsednika SPS Predrag J.Marković, potpredsednik Branko Ružić, predsednik Izvršnog odbora GO SPS Vladan Zagrađanin, član Predsedništva Đorđe Milićević, potpredsednik IO SPS Đorđe Čabarkapa i predsednik Socijalističke omladine Srbije Uglješa Marković.

Predsednik Izvršnog odbora SPS Vladan Zagrađanin istakao je da je Šabac poznat po dobrom glasu, dugoj tradiciji ali i velikim dostignućima nas socijalista i da zaista veruje da će ova gradska organizacija sa osveženim i podmlađenim rukovodstvom imati još bolje rezultate kao i da će naši zajednički uspeh biti još veći.

- Socijalistička partija Srbije je prošla dug i turbulentan put, put uspeha i padova i konačno put povratka partije kao jedne čvrste i stabilne organizacije sa jasno definisanim programom i političkim ciljevima, koja je svakim danom sve brojnija, organizovanija i sve jača - rekao je Vladan Zagrađanin i dodao da svaka dobra partija ima jakog lidera.

Foto: Promo

- Zahvaljujući viziji našeg predsednika Ivice Dačića, sačuvali smo naš identitet, svoje kadrove i članove, održali poverenje svojih glasača i reformisali se u modernu partiju levice - istakao je prvi operativac socijalista.

Branko Ružić potpredsednk SPS pozdravio je sve prisutne i poželeo im uspeh u budućem radu:

- Očekujemo da novo rukovodstvo bude uspešno kao nekada, jer Socijalistička partija Srbije ima važno mesto na političkoj sceni Srbije. Moramo svi zajedno da vratimo SPS na stare staze u Šapcu, a to ćemo uspeti revitalizacijom i novom energijom, kao i kadrovskim osveženjem i sprovođenjem jasne, čvrste i odgovorne politike koju sprovodi naš predsednik Ivice Dačić.

Foto: Promo

Đorđe Milićević, član Predsedništva SPS rekao da novo rukovodstvo preuzima odgovornost za budućnost SPS u Šapcu kako bi SPS zauzeo mesto koje zaslužuje na političkoj sceni i ovog grada, ali da preuzimaju i odgovornost za budućnost Šapca.

- Ova konferencija je novo veliko okupljanje socijalista Šapca i niko ne treba da kuca na naša vrata, ona su širom otvorena i danas šabački socijalisti pokazuju spremnost da daju odgovore na ključna pitanja koja muče građane Šapca -  zaključio je Milićević.

Predrag J. Marković, zamenik predsednika SPS istakao je da je Socijalistička partija Srbije uvek bila stožer okupljanja svih levičarskih snaga i pokretač svih progresivnih dešavanja kako na političkom, tako i na ekonomskom i socijalnom planu.

Foto: Promo

- Očekujemo da će i novo rukovodstvo GrO Šabaca nastaviti tu tradiciju - kazao je Marković.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DARKO 100%

    18. mart 2018 | 20:59

    Nekad si znao samo ko je predsednik drzave,svako je radio svoj posao i nikom se niko nije mesao,vladala je logika,a danas tortura mozga od vrtica znaju ko je u kojim strankama,kako se zovu ,pa na nasta ce ovo sve da lici ako postanemo svi politicari,

  • ZORO

    18. mart 2018 | 21:49

    Svi budu osamnaest godina i mogu bez ikakvog straha za razliku od pre da se odluce za koju partiju.To je demokratija koju ti ne shvates i onaj sa osamnaest je punoletan i ne treba da mu ja i ti govorimo koga da glasa

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA