≫ 

EKSKLUZIVNI SNIMAK napada na funkcionera LDP (VIDEO)

Pljuštale su teške reči, a onda su s leđa prišli Žujoviću i udarili ga

  • 55

U naselju Jarak kod Hrtkovaca, nakon okupljanja radikala i obraćanja njihovog lidera Vojislava Šešelja došlo je do incidenta, kada je napadnut član predsedništva LDP-a Đorđo Žujovića.

Đorđo Žujović se obraćao preko megafona okupljenima i govorio da je Vojislav Šešelj ratni zločinac. Na to su radikali između ostalog, Miljan Damjanović, kandidat za gradonačelnika Beograda iz redova radikala uputili salve uvreda ka Žujoviću, funkvioneru LDP. Posle toga se desio i napad na Žujovića.

Kako saznajemo, Žujović je zadobio i nekoliko udaraca, a ubrzo su se umešali i drugi radikali koji su sprečili veći sukob. Potom je funkcioner LDP-a, uz pratnju policije, izveden iz naselja.

Na skupu kod Hrtkovaca napadnut Đorđo Žujović, funkcioner LDP

Telegraf je zabeležio trenutak kada je došlo do incidenta.

Sva dešavanja sa lica mesta pratite OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    6. maj 2018 | 13:57

    Jadna li si zemljo nasa...Nestajemo, omladina ode, brakova nema ili se raspadaju, deca se ne radjaju, fabrike su zatvorene, ono malo radnika sto radi radi da se prehrani, bolesti kose i pune groblja...kao iz Borine pesme...Pa ko placa svu ovu bagru, siledzije, nasilnike...Dokle vise da agresivni pojedinci talasaju i drze ceo narod kao taoce u strahu. DOKLE VISE.

  • kiza

    6. maj 2018 | 12:02

    Sta je trazio to je i dobio.

  • Milk

    6. maj 2018 | 12:03

    Jeste li videli da su hrvati razvili transparent na kojem pise da je neko od njihovih ratni zlocinac a proterali su 500000 srba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA