Nijedno dete više ne sme da umre zbog nedostatka novca: Sve što je potrebno je da pošaljete DVE REČI na jedan broj (FOTO)

Fondacija "Budi human" pokrenula je uslugu slanja SMS poruke na mesečnom nivou za sve bolesne mališane kojima treba pomoć

  • 3

Ideja da se u Srbiji osnuje fond u koji bi se uvek slivao novac namenjen bolesnoj deci, i koji nikada ne bi bio prazan, od danas postaje java.

Nikola Kojo prodaje svoju omiljenu gitaru, a razlog će vas oduševiti (VIDEO)

Srbija se bori za nove bebe: Blačani su uradili super stvar, i sve opštine treba da se ugledaju na njih

Svim dokazanim humanitracima u zemlji, naime, upravo je stigla poruka iz Fondacije "Budi human", kojom se obaveštavaju da je u tu svrhu pokrenut dobro poznat SMS broj 3030.

- Od danas svi koji žele mesečno 200 dinara da namene lečenju dece, šalju BUDI HUMAN na 3030 - piše u saopštenju fondacije.

Na ovaj način neće se odvajati novac za tačno određenog mališana, već se na neki način gomila novac na jedno mesto odakle može da se preusmeri prvom teško bolesnom detetu kome su hitno potrebna sredstva za lečenje u inostranstvu.

Foto: Telegraf

Mi kao redakcija podržavamo ovu ideju, a šta vi kažete, da li ćete slati poruku?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA