Veliki pregled kiše po gradovima u Srbiji: Pogledajte kad i gde prestaje da pljušti

U sredu, u poslepodnevnim satima, očekuje se delimično razvedravanje

  • 2

Do kraja dana, u većini mesta zapadne, centralne i istočne Srbije očekuje se od 20 do 40 milimetara kiše za 12 sati, dok se sutra u poslepodnevnim satima očekuje delimično razvedravanje. U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno i hladno, na severu suvo, a u ostalim krajevima ujutru i pre podne mestimično slaba kiša, a na planinama slab sneg.

SRBIJA SE ZABELELA: U gradovima lije kiša, na planinama sneg, ovim deonicama nećete moći! (FOTO) (VIDEO)

Opština Ivanjica na muci: Sela bez struje, opšta pometnja

Do petka će biti suvo, a u petak poslepodne očekuje se postepeno naoblačenje, a uveče i tokom noći mestimično sa kišom, prvo na severu i hladnije.

Pogledajte "kišni" raspored za ostatak današnjeg dana i za sutra:

Beograd

U glavnom gradu kiša je moguća oko 17 sati, pa potom opet oko 20 i 21 sat. Padavine su moguće i noćas oko 2 sata, kao i u sredu ujutru oko 7. Ostatak sutrašnjeg dana ne bi trebalo da bude padavina, najavljuje accuweather.com. Očekuje se da dnevna temperatura neće prelaziti 13 podeok, a posle podne se očekuje i delimično razvedravanje.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Novi Sad

Do kraja dana, ne bi trebalo da bude padavina u glavnom gradu Vojvodine. Sutra će se smenjivati oblaci i sunce, a maksimalna dnevna temperatura biće 14 stepeni.

Subotica

Do kraja dana očekuje se delimično razvedravanje. Najviša dnevna temperatura biće 14 stepeni, a Subotičane će malo grejati sunce, a malo će ga zaklanjati oblaci.

Niš

Kišobran će narednih sati biti neophodan rekvizit Nišlijama. Pauza od padavina na jugu zemlje je moguća oko 17 sati, pa onda opet večeras oko 19 i 20 sati. Bez padavina bi moglo da bude i oko 23 sata, pa noćas oko 2 sata. Rano ujutru u sredu oko 6 sati bi trebalo da padnu zadnje kapi kiše. Ostatak dana biće suv, sa maksimalnom temperaturom od 13 stepeni.

Foto: Tanjug/Dimitrije Goll

Kragujevac

Između 18 i 19 sati u Kragujevcu su moguće padavine, pa potom opet između 23 sata i ponoći. Kiša bi mogla da pada oko 2 i 4 sata u noći ka sredi, a potom se očekuje da sreda bude suva. Najviša dnevna temperatura neće, doduše, prelaziti 9 stepeni.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joE

    24. oktobar 2017 | 19:01

    Ovo su 4 grada a gde su ostali

  • dusan

    24. oktobar 2017 | 21:52

    da li ova zemlja ima hidrologe?ne pamtim da su se u jeku najvecih poplava oglasavali hidrolozi.nama izvestaje o vodo stanju daje civilna zastita.bespotrebna sluzba koja stalno nesto prati.hoce li neko da nam objacni zasto je 20 ili 30 mm po m2 opasno.da li se kaze mm ili ml ili cm.u cemu je problem?ispada da pise ko kako stigne.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA