Traži se Ivana Višnjić: Izašla iz Kliničkog centra i od tada joj se gubi svaki trag

Beograđanka Ivana Višnjić (32) je nestala u sredu

  • 5

Beograđanka Ivana Višnjić (32) je nestala u sredu u glavnom gradu. Ivana ima smeđu kosu i oči, visoka je oko 175 cm i ima 68 kilograma, a poslednji put je viđena kako izlazi iz Kliničkog centra u prepodnevnim časovima.

Spakovala se u toku noći, izbrisala profile na društvenim mrežama i nestala: Od tada se devojčici Esmi gubi svaki trag

NEDOSTUPNA

Kako se navodi u Registru nestalih lica Srbije, roditelji su Ivanu poslednji put čuli preko telefona juče oko 19 sati, a već sat vremena kasnije, njen telefon je bio nedostupan. Napominje se i da nikada nije odlazila od kuće bez prethodnog javljanja i da su roditelji uvek znali gde se nalazi.

Ove informacije objavio je Igor Jurić, otac pokojne Tijane Jurić, na svom Tviteru, uputivši apel svima da pomognu roditeljima da pronađu svoju ćerku.

Ivana je poslednji put viđena oko 11.20 pre podne kada je izlazila iz Kliničkog centra. U trenutku nestanka, na sebi je imala zelenu košulju, farmerke i patike.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • @@@

    10. maj 2018 | 18:47

    Izašla kao pacijent ili radnik???

  • Ateista

    10. maj 2018 | 19:16

    Rekli su joj dijagnozu, mozda....

  • ana

    11. maj 2018 | 08:17

    Ovakvi komentari ,na ovakvu vest su zaista alarm da se malo preispitamo u sebi ko smo i kakvi postali .Nadam se iskreno da je devojka dobro i ziva .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA