Nova patrolna vozila za graničnu policiju na aerodromu "Nikola Tesla" (FOTO)

- Oni, u saradnji sa drugim službama bezbednosti, veoma efikasno rešavaju probleme, poput pokušaja ilegalnog prelaska naše granice i pokušaja prelaska sa falsifikovanim dokumentima - rekao je Stefanović

  • 0

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović posetio je danas Stanicu granične policije Beograd na Aerodromu "Nikola Tesla" gde je policajcima uručio nova patrolna vozila.

Srbin rekao da prevozi pelet, a u kamionu mu pronašli naslagane migrante. Bilo ih je čak 79!

- Stanica granične policije na beogradskom aerodromu svakako je jedna od najopterećenijih stanica u našoj zemlji. Policija se ovde redovno susreće sa različitim faktorima rizika i mogu da kažem da su se naši ljudi izuzetno dobro snašli. Oni, u saradnji sa drugim službama bezbednosti, veoma efikasno rešavaju probleme, poput pokušaja ilegalnog prelaska naše granice i pokušaja prelaska sa falsifikovanim dokumentima - rekao je Stefanović.

Ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović posetio je danas Stanicu granične policije Beograd na Aerodromu Foto: MUP

On je podsetio i da su pripadnici granične policije u prethodnim godinama kada su migratorni pritisci na Srbiju bili izuzetno veliki pokazali veliku snagu, obučenost i odgovornost.

Policajcima je uručio nova patrolna vozila Foto: MUP

- Hoću da pohvalim njihov rad u prethodnom periodu, ali i njihovu želju da u narednim godinama koriste znanja koja su stekli u saradnji sa stranim partnerima. Naš zadatak je da nastavimo da ulažemo u policiju i mi ćemo, kao što smo u prethodnom periodu kupili nova vozila i nove uniforme, nastaviti sa daljim ulaganjem u opremu. Uz znanje, koje policajci poseduju, to je najbolji način da budemo za korak ispred onih koji žele da zloupotrebe naše zakone - poručio je Stefanović.

Stefanović je pohvalio rad granične policije Foto: MUP
Ministar je najavio da će nastaviti da ulažu u njihovu opremu Foto: MUP

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA