≫ 

Koncentracioni logor na bazenima u Inđiji: Postavljena bodljikava žica oko kupališta, ovo je objašnjenje upravnika (VIDEO)

Pre samo par dana inđijski bazen je svečano otvoren. Renoviran i spreman za novu sezonu, građanima je predstavljen kao oaza uživanja i razonode

  • 2

Inđija je bogatija za koncentracioni logor, pardon, bazen. Pre dva dana čelnici Sportskog centra postavili su spiralnu bodljikavu žica duž cele ograde bazena, što je mnoge građane šokiralo. Podseća na sve osim na mesto koje služi za kupanje i uživanje. Fotografija je brzo osvanula na društvenim mrežama, a mnogi su se pitali da li je potrebna takva vrsta zaštitite, tačnije da li su baš tolika pretnja deca koja preskaču ogradu da bi se kupala.

Bazen je za neke kupatilo ili WC: Ko krši ova pravila, pravi i sebi klopku jer bolesti vrebaju okolo

- Pre samo par dana inđijski bazen je svečano otvoren. Renoviran i spreman za novu sezonu, građanima je predstavljen kao oaza uživanja i razonode. Ali kada priđete ovom kupalištu, očekuju vas zastrašujuće slike nalik koncentracionom logoru, spiralna bodljikava žica duž ograde bazena. Razlog ovako radikalnom potezu saznaćemo od nadležnih i uprave bazena, kada budu zainteresovani da daju odgovore. Do tad fotografija govori - objavljeno je na Fejsbuk strani "Inđija cafe".

Fotografija je brzo osvanula na društvenim mrežama, a mnogi su se pitali da li je potrebna takva vrsta zaštitite, tačnije da li su baš tolika pretnja deca koja preskaču ogradu da bi se kupala Printskrin/IndjijaCafe

ŽICA ZBOG PIJANIH HULIGANA 

Kako je za Telegraf.rs rekao Miroslav Dragojlović, upravnik bazena u Inđiji, bodljikava ograda nije postavljena zbog dece koja preskaču ogradu da ne bi platila kartu za kupanje.

- Ograda je postavljena zbog pijanih i drogiranih huligana, koji noću upadaju na bazen i kupaju se. Bazen je na kraju grada i iza njega je šuma. Tu se noću skupljaju raznorazni. Preskaču ogradu, bacaju prazne flaše i vršljaju po bazenu. Zbog njih smo stavili ovu ogradu - ističe Miroslav Dragojlović, upravnik bazena u Inđiji.

Razmotriće odluku o skidanju bodljikave žice kada se direktor vrati sa godišnjeg odmora.

Pogledajte kako izgleda bazen u Inđiji koji podseća na koncentracioni logor:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA