≫ 

Kija se posle haosa na društvenim mrežama javno oglasila o Ceci i Karleuši, i direktno rekla koju od njih dve više voli! (FOTO)

Kija je javno objavila poruku kojom je stavila do znanja koju od dve zvezde više voli

  • 27
Kristina Kockar, Foto: A. Nalbantjan

Ceca Ražnatović pred finale Zadruge javno je podržala Kiju Kockar, da bi joj na dan finala poslala i svoju haljinu, kao i minđuše.

Međutim, Kija tada nije znala da je poklon od Cece pa je belu haljinu ponela dan nakon finala, na velikoj žurki povodom kraja prve sezone Zadruge.

No, ona koja je podržala Lunu Đogani jeste Ivana Peters, koja je napisala da joj je muka od javnog linča bilo koje vrste. Jelena Karleuša ju je podržala u stavu da joj je muka od masovnog linča, što je podstaklo Kijine fanove da joj pišu.

Jelena Karleuša, Foto: Instagram/karleusastar

- Nije mi jasno zašto mi se konstantno obraćaju fanovi (!?) neke Kije, pobednice u nekom rijalitiju i kakve ja veze imam sa tom ženom i čega su oni konkretno fanovi i šta se konkretno dešava sa mozgovima? Ona je kapiram pobedila jer ju je muž prevario ali KAKVE JA VEZE IMAM SA TIM? - objavila je Jelena nakon poruka koje je primila.

Pršte prozivke! Tamara Đurić izvređala Kiju zbog Cecine haljine, ona joj žestoko odgovorila, ali tu nije bio kraj!

Nakon njene poruke oglasila se i Kija, koje je rekla kako voli Jelenu, te da je bila na više njenih koncerata nego Cecinih. Jelena je ovu izjavu prokomentarisala rečima: "Tako je lutko, come to mama! Vrati Redžepovoj staru haljinu, ovde je ipak HAUTE COUTURE!".

Ceca, Foto: Instagram/craznatovic_official

No, Kija se prethodne noći u sitne sate oglasila ovim povodom i javno podelila da li više voli Jecu ili Cecu.

Evo objave:

Kija o Ceci i Jeleni, Printskrin: Instagram

VIDEO: Kija iznenadila Jalu Brata i Bubu Korelija

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • AH

    28. jun 2018 | 10:30

    Ne samo da je pametna, Kija je i mudra.

  • dia

    28. jun 2018 | 12:50

    Jelena je poludela sto je Kija postala poznata i voljena u narodu za 9 meseci, a ona gradi karijeru ceo zivot krestanjem i pljuvanjem po Ceci i kolegama. Boli kada se pojavi Kristina Kockar i ima vise lajkova na slici od nje "mega ribe,mega zvezde..."

  • Gavran

    28. jun 2018 | 09:36

    Ka mislim da se sad Jelena mnogo potresla sto vise volis Cecu..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA