Ovog puta je nagazio 300 na sat u svom "lamborginiju": "Bogati crni panter" kao da je skrenuo s uma, a za sve je imao jednu poruku (VIDEO)

Sporni momenat u ovoj priči koja je zabrinula Srbiju, nije luksuz, već pitanje šta je u glavi mladića koji ovom brzinom vozi na lokalnim i auto-putevima

  • 98

Ako ste pomislili da je 200 na sat poslednji nivo divljačke vožnje, prevarili ste se. "Bogati crni panter" (richblackpanther), otišao je korak, zapravo 100 koraka dalje i na svoj "stori" okačio snimak na kom se vidi da je kazaljka ovog puta došla do 310 km/h.

Da, dobro ste pročitali.

Tatin sinčić vozi "lamborgini" od 200.000 evra i kroz njive: Ovog puta divljanje ide i do 222 na sat! (VIDEO)

Sporni momenat u ovoj priči koja je zabrinula Srbiju, nije luksuz, već pitanje šta je u glavi mladića koji ovom brzinom vozi na lokalnim i auto-putevima.

Na njega je Soraja bacila oko; Foto: Instagram/richblackpanther, Nikola Tomić

Komentar koji je stavljen kao opis ovom snimku je "LOL", ali ne znamo na šta se ovo odnosilo, s obzirom da ova brzina van staza Formule 1 nije normalna.

Nadamo se da će ovaj momak na vreme stati sa dokazivanjem i nadigravanjem sopstvenog, a i tuđeg života.

Da, podsetimo, momak koji živi u Švajcarskoj, ali povremeno boravi u Srbiji, prašinu je podigao kada je za rođendan dobio ovaj luksuzni automobil. Međutim, iznenađenjima tu nije bio kraj.

Kada se našao na putevima počeo je da postavlja snimke iz auta dok bahato juri 200 na sat.

Svojevremeno za oko je zapao i Soraji, koja mu je u jednom videu poslala pozdrave i poljupce uz posvetu "Pozdrav za Rič blek pantera ", kako je ovaj momak upisan na instagramu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • trtoje

    17. avgust 2018 | 20:47

    danas sam poklonijo jednom siromasnem detetu 200 dinara da kupi da jede,jer poznajem dete i znam da nema a nisam imao ni ja vise,ja sam se osecao da sam velik kao planina,taj osecaj nemoze ni jedan auto da mi zameni.

  • Djole

    17. avgust 2018 | 22:14

    A sta ako je ovaj momak zapravo vozio auto na putu bez ogranicenja?! Ja sam vlasnik nadprosecnog automobila i cim se dohvatim autobahna bez ogranicenja cajger ode na 280, sta je tu lose?

  • Nislija

    17. avgust 2018 | 18:52

    A sto ne 'apsite to ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA