Veliki preokret, temperature opet do 30 stepeni: Najtačnija prognoza po gradovima za narednih 7 dana (FOTO)

Novosađani i Subotičani će se izvući bez kapi kiše

  • 8

Polako smo zagazili u septembar, a kiša koja je padala prethodnih dana nije uspela da u celosti otera leto, koje se još uvek koleba. Iako su se temperature ove nedelje spustile, od sledeće nas ponovo očekuje skok do 29 stepeni.

Zmija otrovnica ujela čoveka u Kupinovu: U Srbiji nema protivotrova

Donosimo vam najtačniju prognozu po gradovima za narednih sedam dana:

BEOGRAD

Sunčevi zraci će uz lagani vetrić i dalje dobijati utakmicu sa oblacima u Beogradu. Kišovit će biti samo početak vikenda, a potom sledi razvedravanje koje će srpsku prestonicu pratiti i u sledećoj nedelji. Prohladna jutra, ali sa dnevnim temepraturama do 28 stepeni očekuju Beograđane.

Foto: Printskrin weather2umbrella

NOVI SAD

U drugom najvećem gradu Srbije temperature će biti gotovo identične sa onima u Beogradu, s tim što će se Novosađani narednih sedam dana izvući i neće imati nijedan kišan dan. Najtoplije će biti u sredu kada će se živa u termometru popeti do 28 stepeni.

Foto: Printskrin weather2umbrella

NIŠ

Nišlije treba samo još danas da izdrže slabu kišu i mogu da uživaju u ostatku nedelje. Na jugu Srbije će čak i jutarnja temperatura biti viša u odnosu na ostatak zemlje, pa će se kretati od 16 do 18 stepeni, a dnevna će rasti do 28 stepeni.

Foto: Printskrin weather2umbrella

KRAGUJEVAC

I prošle nedelje u Kragujevcu je bilo najhladnije, ali ove je grad koji se najbrže približava jeseni jer kišu nije uspeo da izbegne. Trinaest stepeni, koliko će biti minimalno, već je zazvučalo čak i kao lepši zimski dan. Kragujevac će biti i grad sa najnižom dnevnom temepraturom koja neće prelaziti brojku od 26 stepeni.

Foto: Printskrin weather2umbrella

SUBOTICA

Mirno nebo i prijatna temperatura koja neće prelaziti 30 stepeni obradovaće stanovnike severa Srbije. Minimalna temepratura, međutim, kretaće se oko 15 stepeni, te ne bi bilo zgoreg u jutarnjim i večernjim satima poneti i odeću dugih rukava.

Foto: Printskrin weather2umbrella

(Telegraf.rs/M.Ro.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanit

    6. septembar 2018 | 13:23

    Pa dzabe preko dana 30 kada ce uvece biti 15 po meni je leto gotovo

  • Grad vinjaka

    6. septembar 2018 | 14:42

    Grad Krusevac kao da ne postoji..........

  • Beogradjanka

    6. septembar 2018 | 13:52

    Zašto Beograd uvek bude prvi na spisku?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA