Severna Koreja ispalila tri balističke rakete

Rakete su ispaljene dok desetine hiljada američkih i južnokorejskih vojnika učestvuju u zajedničkoj vojnoj vežbi

  • 10

Severna Koreja ispalila je danas tri balističke rakete kratkog dometa, saopštila je američka vojska, nakon više sedmica pojačanih tenzija između Vašingtona i Pjongjanga.

Kim Džong Un je konačno počeo da poštuje Ameriku: Tramp ubeđen da njegova oštra retorika daje rezultate

Kim Džong Un zapretio "nemilosrdnom osvetom i nemilostivom kaznom", ali Amerikanci su odbili da obustave vojne vežbe! (FOTO)

Rakete su ispaljene dok desetine hiljada američkih i južnokorejskih vojnika učestvuju u zajedničkoj vojnoj vežbi na koju Pjongjang gleda kao na visoko provokativnu probu za invaziju na severnokorejsku teritoriju, prenosi AFP.

- Rakete su neuspešno lansirane, i nisu predstavljale nikakvu pretnju bilo po Severnu Ameriku kao ni po teritoriju Guama - rekao je portparol američke vojne komande.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Knjaz miloš

    26. avgust 2017 | 08:31

    šta sve treba da paćenici urade da bi skrenuli pažnju..... ako želi da se priča o scojoj zemlji nek batali komunizam i nek se otvori svetu.... a ne da glumu kauboja.... sa tim paćeničkim raketama.... on vrlo dobro zna jednu samo da ispali...... i da krene preko okena.... prvo ta raketa neće ni deseti deo preći ka americi da. će je već 20 američkih izaći u susret.... bolje nek se ne zeza.... jer to bi mu bio koban potez.... njemu i njegovim 23 milijona botova....

  • Milan

    26. avgust 2017 | 09:13

    Nek je sa srecom

  • Realno

    26. avgust 2017 | 08:51

    Pa sta ovaj Kim pali petarde u svom dvoristu....zajebava sam sebe

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA