≫ 

Krvnik iz Las Vegasa planirao još veći masakr: Bilo bi na stotine mrtvih da je uspeo da ostvari monstruozni plan!

Izvori lokalnog lista "Las Vegas Review-Journala" dodaju da se veruje kako je Pedok znao u šta cilja te da je zato i razbio dva prozora u apartmanu

  • 3

Masovni ubica Stiven Pedok tokom desetak minuta koliko je trajao njegov krvavi pir, kišu metaka nije samo usmeravao u 22.000 posetilaca muzičkog festivala, piše lokalni dnevni list "Las Vegas Review-Journala". Psihopata je pucao na ogromne rezervoare sa kerozinom, koji se nalaze više od 600 metara od hotela, u neposrednoj blizini hangara u kojima se nalaze privatni avioni. 

AMERIČKA TAJNA "72 MINUTA": Zašto je specijalcima toliko dugo trebalo da upadnu u sobu masovnog ubice?

Na ogromnim rezervoarima vidljivi su tragovi metaka, jedan od njih je probio zaštitu, ali je pukim slučajem izbegnuta eksplozija neslućenih razmera nakon koje bi se broj poginulih možda merio u stotinama, ako ne i u hiljadama, prenosi Jutarnji list.

Radnici su proteklih dana sanirali oštećenja na rezervoarima, a na teren su izašli i agenti FBI koji ne žele ni da potvrde ni da demantuju navode poverljivih izvora lasvegaškog lista.

Spomenuti izvori dodaju da se veruje kako je Pedok znao u šta cilja te da je zato i razbio dva prozora u apartmanu: kroz jedan je imao direktan pogled na posetioce muzičkog festivala, a kroz drugi na rezervoare sa kerozinom.

Ipak, stručnjak za avijaciju Majk Bojd upozorava da kerozin nije lako zapaljiv te da je sreća u celog tragediji što je upravo kerozin bio u rezervoarima, a ne neki drugi naftni derivat.

Monstrum decenijama skupljao oružje

Foto: AP/Tanjug

Istovremeno, policija Las Vegasa saopštila je da je Stiven Pedok, koji je odgovoran za najmasovniju pucnjavu u savremenoj istoriji SAD, pažljivo isplanirao napad i decenijama prikupljao oružje, dok je živeo tajnim životom.

Policija je, takođe, saopštila na konferenciji za novinare da je 317 od 489 ranjenih u pucnjavi u Las Vegasu pušteno iz bolnica, preneo je Rojters.

Foto: Guliver/David Becker/Getty Images

Rouz je rekao da su savezne vlasti ispitale devojku napadača i da "niko nije priveden kao osumnjičeni saučesnik", preneo je Rojters. Partnerka napadača iz Las Vegasa Stivena Pedoka, Merilu Denli, izjavila je da ni slutila nije da njen partner planira krvoproliće.

- Stivena Pedoka sam znala kao ljubaznog, pažljivog i tihog čoveka. Volela sam ga i nadala se mirnoj zajedničkoj budućnosti - navodi se u izjavi Merilu Denli (62) koju je pročitao njen advokat, prenosi AFP.

Pročitajte još i:

Slomio je prozor na 32. spratu hotela i počeo da rešeta ljude: Ovako je izgledao jezivi masakr u Las Vegasu (MAPA) (FOTO) (VIDEO)!

Kralj Instagrama preživeo pokolj u Las Vegasu: "Devojka pored mene je upucana, video sam joj mozak" (VIDEO)

PUŠKA SMRTI koja je zavila Ameriku u crno: Ovim oružjem je krvnik ubio 59 ljudi i ranio više od 500. Pucao je 15 minuta! (FOTO) (VIDEO)

Slomio je prozor na 32. spratu hotela i počeo da rešeta ljude: Ovako je izgledao jezivi masakr u Las Vegasu (MAPA) (FOTO) (VIDEO)

Ovo je krvnik penzioner koji je ubio 50 ljudi: Pripremao je 10 vrsta oružja, pa započeo najsmrtonosniju pucnjavu u istoriji SAD (FOTO)

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sava

    5. oktobar 2017 | 09:28

    Ma boli me uvo za las vegas! Kad su nas bombardovali nisi se brinuli koliko će biti mrtvih, nego samo rokaj!

  • Dr Jonathan Gediman zvani Nucleus protons neutrons electrons. Atoms

    5. oktobar 2017 | 11:24

    Osim što su bombardovali istresli su ko zna šta još najviše su po kosovu bacili uraniuma pa po ostalim delovima zemlje. A te posledice trpe I druge zemlje oko srbije verovatno pa su se džabe radovali bombardovanju

  • Coa

    5. oktobar 2017 | 10:09

    Mozda je izgubio na kocko pa se naljutio........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA