≫ 

Donald ozbiljno zapretio autoru knjige "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće" da zaustavi objavljivanje njegovih najvećih tajni!

Predsedniku SAD nimalo se nije dopalo kako je prikazan u budućem književnom hitu

  • 4

Samo što je Njujork magazin objavio delić knjige "Vatra i bes: Unutar Trampove Bele kuće" Majka Vulfa, predsednik SAD reagovao je preko svog advokata porukom da autoru i distributeru ne padne na pamet da je objave, prenosi NBC na Tviteru.

Knjiga bi trebalo da svetlost dana ugleda 9. januara, a sudeći prema prvim njenim redovima koje su Amerikanci pročitali u pomenutom magazinu, nije ni čudo što je Tramp ljut kao nikada do sad.

Izlazi knjiga koja otkriva SVE TRAMPOVE TAJNE! Panično se plaši trovanja, pobeda ga je šokirala, ćerka mu merka TRON (FOTO)

U knjizi je Vulf razotkrio šta se sve dešavalo u Beloj kući od prvog dana ulaska Donalda Trampa u kabinet do danas.

Tako su Amerikanci već pročitali da njihov predsednik voli da baca garderobu po podu, da živi na brzoj hrani, da je sujetan, da mrzi neke medije a novinare naziva "moronima", kao i da ima paničan strah od toga da će ga neko otrovati.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA