Ruski pilot se do poslednjeg daha junački borio sa džihadistima: Krvožedni teroristi su ga opkolili sa svih strana i napali (VIDEO)

Džihadisti se otimaju da prime "zasluge" za obaranje pilota

  • 19

U subotu je oboren ruski borbeni avion suhoj Su-25 na nebu iznad Idliba, tačnije grada Sarakiba. Postoje oprečne informacije o tome ko ga je oborio, da li pripadnici Hajat Tahrir al Šama ili Džaiš al Nasra ili neke druge frakcije, pošto svi džihadisti u Idlibu prisvajaju zaslugu za obaranje aviona.

Uznemirujući snimak ruskog pilota: Pobunjenici objavili video na kojem je on sav krvav i bez svesti

Objavljen je i video snimak na kome se vidi poslednji trenutak borbe katapultiranog ruskog pilota, majora Romana Filipova sa nadirućim džihadistima, koji su hrlili u velikim grupama prema mestu pada aviona.

Pilot Roman Nikolajevič Filipov se uspešno katapultirao, ali je pao na teritoriju džihadista. Bio je prinuđen da se bori do smrti sa njima, na šta ukazuje i pištolj koji je imao kod sebe. Dakle, bio je potpuno opkoljen.

Daljinac

(Telegraf.rs/Večernje novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • tika

    4. februar 2018 | 22:43

    Slava mu!!!

  • Sale

    4. februar 2018 | 23:07

    Ameri rekoše da su se i oni borili protiv ISIS-a. Zna li neko koliko je njihovih aviona srušeno u toj njihovoj "borbi"?! Večna slava pilotu!!!

  • ....

    4. februar 2018 | 23:01

    Jedan avion, i u njemu jedan pilot, u zoni borbenih dejstava, da ne kažem ratu, a pratilac, drugi avion, gde je, da zaštiti oboreni avion, tj pilota dok spasilačke službe ne stignu....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA