Učiteljica seksa (21) iz pritvora iznela nove tvrdnje: Imam dokaze da su se Rusi mešali u američke izbore (FOTO)

Ona tvrdi da ima dokaze ruskog mešanja u američke predsedničke izbore 2016. godine u formi audio snimaka, koji traju više od sat vremena, kao i fotografije sastanaka

  • 5

Iza rešetaka imigracionog pritvornog centra u Bangkoku, poslovna pratnja i samoproklamovana "učiteljica seksa" - tvrdi da ima detaljne insajderske informacije o ruskom uplitanju u predsedničke izbore. Anastasija Vašukevič (21), poznata i kao Nastja Ribka, želela bi da sarađuje sa američkim vlastima, piše CNN. 

"Ribica" odala mračne političke tajne Rusije: Poznati oligarh i Putinov prijatelj, i zamenik Medvedeva, orgijali sa prostitutkama na jahti (FOTO) (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

U čemu je caka? Ona navodi da američka vlada mora da joj odobri politički azil. Rođena Beloruskinja, Vašukevič tvrdi da ima dokaze ruskog mešanja u američke predsedničke izbore 2016. godine u formi audio snimaka, koji traju više od sat vremena i fotografije sastanaka.

- Ja sam spremna da pomognem oko istrage, ako nam oni pomognu da odemo odavde - kaže ona.

Za sada, nijedan snimak ili fotografija nije ugledala svetlost dana.

Kirilov i Vašukevič, Foto: Tanjug/AP

DEPORTACIJA

Njen dolazak u tajlandski pritvor je bizarna i zamršena saga. Devojka je deo grupe koju predvodi autor i zagovarač slobodnog seksa Aleksandar Kirilov. Njih dvoje su uhapšeni u februaru u tajlandskom odmaralištu Pataja, dok su vodili takozvane seksualne treninge. Tajlandska policija je potvrdila da je u toku postupak oko eventualne deportacije u Rusiju Anastasije Vašukevič i Aleksandra Kirilova zbog optužbi u vezi sa zloupotrebama viza.

Vašukevič tvrdi da je bivša ljubavnica ruskog milijardera Olega Deripaske i tvrdi da je tokom 2016. i 2017. godine bila svedok sastanaka održanih između Deripaske i najmanje trojice neimenovanih Amerikanaca. Ona, za sada, odbija da ih imenuje.

DERIPASKA NEGIRA

Deripaska negira bilo kakvu aferu. Milijarder je inače veoma interesantan američkim političkim krugovima zbog svoje bliskosti sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

Foto: Tanjug/AP

- Imali su planove za izbore - navodi Vašukevič.

FIKTIVNE PRIČE

Deripaska je prošle godine za CNN rekao da su takve optužbe "lažne vesti". A kada je u pitanju njegova navodna veza sa Anastasijom Vašukevič, Deripaska je naveo da je to njen očigledan pokušaj da politizuje optužbe tajlandske policije. On je imala još takvih fiktivnih priča, naveo je Deripaska, a svima je cilj da odvuku pažnju javnosti od stvarnih prekršaja.

Vašukevič se plaši da progovori u slučaju da ih vrate u Rusiju. Ona i Kirilov su javno pozvali američku vladu na razgovore, ali ih za sada niko nije posetio u zatvoru.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Вељко

    5. mart 2018 | 23:47

    Учитељица у 21. години...!? Види се интелигенција, посвећеност науци. Са 23 ће да дипломира, у 25. да магистрира, 27. да докторира секс! Па доцентура, професура и остале "куре"! Веома вредан и поуздан сведок, такви требају демократији! СТРАШНО!!!

  • boki

    5. mart 2018 | 23:55

    Uciteljica sve zna iso kao i baba Vanga.

  • Savatije

    6. mart 2018 | 01:35

    Jao, mala, kad te Rus locira-cak i onu najmanju tacku-neces se javiti!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA