≫ 

Danska političarka Nikita je bila konzervativna, ali je prešla u liberale: Njene gole fotke pljušte na sve strane od tog trenutka (FOTO)

Svaka čast svim seksi političarkama na svetu, ali Nikita je pobednica

  • 5

Što bi rekla jedna naša narodna pesma: "Ima ona sve, lepa, lepa je". I uz to je političarka. Mlada Dankinja pored političke fotelje, seda i u one namenjena manekenkama i rijaliti zvezdama, pa je tako Nikita Klestrup potpuna suprotnost svemu onome što biste očekivali od osobe koja ima ikakve veze s vođenjem države. Zapravo, ona je sve samo ne primer političarke.

One su najseksi političarke na svetu: Neke od ovih lepotica prate skandali, a za jednu se čak priča da je osvojila i Putina (FOTO)

Instagram profil ove 23-godišnje lepotice prepun je golišavih i provokativnih fotografija, a objavila je i fotografiju na kojoj leži potpuno gola na krevetu.

Da stvar bude zanimljivija, Nikita je na početku svoje karijere bila članica Mladih konzervativaca, da bi nakon izbora 2015. godine naglo prešla u liberale (što se i vidi po njenim fotografijama).

Osim što se bavi politikom, Nikita i studira retoriku na Univerzitetu u Kopenhagenu.

Uprkos poslu kojim se bavi, jasno je da ova seksi političarka ne vidi nikakav problem u pokazivanju kože.

Čini se da kad je jednom počela sa skidanjem, sada više ne može da se zaustavi, pa tako i na političke gala večere odlazi u haljini sa dubokim, provokativnim dekolteima.

Ostavljamo vas da uživate u još seksi fotki danske političarke.

 
A post shared by Nikita Klæstrup (@nikitaklaestrup) on   

VIDEO: Upoznajte vlasnicu jedne od najlepših guza na svetu:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA