Iran upozorava Kima da bi Tramp mogao da poništi nuklearni sporazum sa Pjongjangom

Dok je leteo za Singapur u nedelju, Tramp je povukao podršku saopštenju, koji su potpisali lideri zemalja G7 na samitu u Kanadi

  • 2

Portparol iranske vlade Mohamad Bager Nobaht upozorio je danas severnokorejskog lidera Kima Džong-una da bi predsednik SAD Donald Tramp mogao da poništi bilo kakav nuklearni sporazum sa Pjongjangom.

- Imamo posla sa čovekom koji povlači svoj potpis dok je u inostranstvu - rekao je Bager Nobaht, a prenela poluzvanična agencija Fars.

SVEDOCI STE ISTORIJE: Tramp i Kim se konačno sreli, rukovali se, a onda je jedan od njih izdominirao pogledom! (VIDEO)(FOTO)

To su prvi komentari jednog iranskog zvaničnika nakon završetka samita Trampa i Kima u Singapuru, ističe AP.

Dok je leteo za Singapur u nedelju, Tramp je povukao podršku saopštenju, koji su potpisali lideri zemalja G7 na samitu u Kanadi.

SAD su se povukle i iz nuklearnog sporazuma sa Iranom u maju ove godine.

VIDEO: Koji je lider pobedio u ratu govora tela?

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • evica

    12. jun 2018 | 13:02

    Dobio je cvrste garanacije od Amera Trampa isto kao pre njega Sloba,Gadafi, Sadam ,itd.Kad Kim unisti sve predomislice se kao sa Iranom.Isto smo mi 1999 prosli sa kumanovskim sporazumom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA