≫ 

Vremenska prognoza do kraja dana (29. avgust 2018. godine): Toplije, temperatura do 30°C (VIDEO)

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu

  • 0

Svakog dana na portalu Telegraf.rs možete da pratite vremensku prognozu sa Kristinom, Sarom, Katarinom i Biljanom.

U Srbiji do kraja dana sunčano i toplo. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Maksimalna temperatura od 26 do 30°C.

Slično vreme nas očekuje i u Beogradu do kraja dana, sunčano i toplije u odnosu na juče. Duvaće slab do umeren severozapadni vetar. Maksimalna temperatura 29°C.

U Srbiji u četvrtak u jutarnjim časovima vedro i sveže, u dolinama i kotlinama sa maglom. Tokom dana u svim predelima biće sunčano. Krajem dana i tokom noći u severnim i zapadnim predelima Srbije očekuje se jači razvoj oblačnosti, ponegde i pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, tokom dana u skretanju na severoistočni. Minimalna temperatura od 11 do 17°C, maksimalna dnevna od 28 do 32°C.

U Beogradu sutra tokom celog dana sunčano i veoma toplo. Krajem dana i tokom noći očekuje se pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom. Duvaće slab do umeren jugoistočni vetar, tokom dana u skretanju na severoistočni. Minimalna temperatura 17°C, maksimalna dnevna 30°C.

U Srbiji u petak i tokom vikenda očekuje se promenljivo oblačno, toplo, sparno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, ali i sa dužim sunčanim periodima. Ponegde se očekuju i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Maksimalna temperatura narednih dana kretaće se uglavnom biće od 29 do 33°C. Slično vreme očekuje se i u ponedeljak.

U Beogradu u petak i tokom vikenda očekuje se promenljivo oblačno i nestabilno sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom. Na širem području grada očekuju se i grmljavinske oluje sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima. Maksimalna temperatura narednih dana do 32°C. Slično vreme očekuje se i u ponedeljak.

U četvrtak iznad većeg dela Evrope biće suvo i sunčano. Oblačno sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom biće u severnim i centralnim predelima Evrope, u oblasti Alpa i ponegde na Balkanskom poluostrvu. Najhladnije biće na zapadu Skandinavije i na severu Britanskih ostrva sa temperaturom oko 15°C. Najtoplije biće na jugozapadu Balkana, temperatura oko 35°C.

Na grčkom primorju u četvrtak sunčano i toplo. Vetar slab, severni. Minimalna temperatura od 18 do 25°C, maksimalna dnevna od 29 do 35°C.

Na crnogorskom primoju u četvrtak veoma toplo. Vetar slab do umeren, jugozapadni. Minimalna temperatura od 20 do 23°C, maksimalna dnevna od 29 do 32°C

Na hrvatskom primorju u četvrtak vedro i toplo. Duvaće slab do umeren jugozapadni vetar. Minimalna temperatura od 18 do 22°C, maksimalna dnevna od 28 do 33°C.

(Telegraf.rs/Sara Damnjanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA