≫ 

Melanija zasijala u Gradu svetlosti, pa je otišla u bolnicu i ozarila lica bolesnih mališana sa samo nekoliko reči (FOTO) (VIDEO)

Svetski mediji odmah su počeli da je porede sa Džeki Kenedi

  • 4

Nakon što je u stilu svetskih zvezda u svedenom i elegantnom blejzeru i sakou jarko crvene boje sletela na aerodrom Orli u Francuskoj, prva dama Amerike Melanija, odmah je zasenila svog supruga Donalda Trampa.

Lepa Melanija ponovo očarala svet: Putin nije mogao da skine osmeh pored nje, a ni pogled s nje, iako je imala "tajni zadatak" (FOTO) (VIDEO)

Supruga američkog predsednika Melanija Tramp, koja je zajedno sa suprugom doputovala u Francusku, obišla je danas najveću pedijatrijsku bolnicu u Parizu. Ona je sedela sa malim pacijentima, lekarima i osobljem koje brine o njima, razgovarala i prelistavala dečije knjige, a time izmamila mnoge osmehe. Samo nekoliko njenih reči je učinilo da ovaj dan deci u bolnici bude drugačiji.

Foto: Tanjug/ AP

Kada je stigla u bolnicu na odeljenju su bili i poneki roditelji, a prva dama je bolesnu decu pozdravila sa 'Zdravo. Bonjour! Kako ste?', a zatim je na tečnom francuskom, koji je samo jedan od jezika koje govori, porazgovarala sa doktorima, decom i njihovim roditeljima. Ona je deci i čitala "Malog princa" dok je sa njima sedela za malenim stolom, okruženim knjigama i dečijim igračkama.

Bolnica Neker je jedna od najstarijih bolnica u Parizu, osnovana u 18. veku, a Melanija Tramp obisla ju je odmah nakon sletanja u Pariz, prenosi AP.

Foto: Tanjug/ AP

Svetski mediji odmah su počeli da je porede sa Džeki Kenedi, što nije prvi put, budući da je Melaniji Tramp već nekoliko puta bivša prva dama bila inspiracija za njene autfite.

Foto: Tanjug/AP

Zadivljujuće elegantna, 47-ogodišnja Melanija, na aerodromu je nosila jarko crvenu kombinaciju sakoa i suknje, sa visokim potpeticama iste boje, dok joj je kosa bila pokupljena u romantičnu punđu a na licu je imala svoje prepoznatljive crne naočare.

Foto: Tanjug /AP

Međutim, ovo ipak nije poslednja kombinacija prve dame koja je oduševila svet. To je bilo upravo božanstveno i elegantno Eskada odelo u kojem je napustila Belu kuću i zaputila se na aerodrom kako bi sa suprugom krenula put Francuske.

Foto: Tanjug/AP

U ležernom crnom sakou i širokim pantalonama iste boje, sa belim šavovima i belom svedenom majicom, ona je pokazala da put grada svetlosti i mode ide potpuno pripremljena i sprema da zaseni suprugu francuskog predsednika Emanuela Makrona, Brižit.

Foto: Guliver/Mark Wilson/Getty Images

Inače, prvi dan posete će biti okončan večerom dvojice predsednika i prvih dama na Ajfelovoj kuli.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA