≫ 

Sedela je na plaži namazana uljem i čitala knjigu, a svi su gledali u ono ogavno što je radila non-stop: Zbog toga misle da je Srpkinja (VIDEO)

Devojka sa šeširom na glavi uživala je na ležaljci i radila ono što nikako ne treba da se radi na plaži. Mnogi su je strogo osudili, a bilo je i onih koji su je branili

  • 38

Deluje kao sasvim običan prizor sa plaže: divna obala i tirkizno more u Pantelejmonasu. Devojka namazana uljem se sunča, na glavi ima šešir i uživa u knjizi. Međutim, razlog postojanja ovog snimka je u nečemu sasvim drugom. Ona na plaži radi nešto što je turiste zgrozilo i nateralo da pokažu celom Balkanu kako se jedna dama ophodi prema plaži i prirodi gde letuje.

5 stvari koje Srbi u Grčkoj rade, a koje nerviraju apsolutno sve, pa čak i Srbe koji se tako ne ponašaju!

Jedan od muškaraca koji su se našli u blizini, odlučio je da snimi gospođicu (ili gospođu) dok je grickala semenke i ljuske bacala pravo na pesak i šljunak. Ona je grickala i uživala, a sav otpad je završio tik ispod njenih nogu.

Na snimku se može čuti da je u pitanju "dama Makedonka" i da to radi "već pola sata". Čak su se momci, koji su zabeležili ovaj snimak, našalili da će sutra verovatno uzeti njihovo mesto na plaži jer je njeno prljavo.

Međutim, u komentarima ispod videa ima onih koji su oštro napali devojku zato što je nemarno zagađivala prostor oko sebe, ali takođe, ima i onih koji su tvrdili da postoje i gori prestupi na plaži od ovog.

Mnogi su spomenuli flaše, limenke, dečje pelene, kao primere za mnogo veće đubre na plažama. S druge strane, postoje ljudi koji tvrde, da bez obzira na sve, nije trebalo snimati nekog bez njegovog znanja i dozvole, jer šta god ona radila, ima prava na privatnost. U nekim od komentara se čak pojavljuju i tvrdnje da je "očigledno u pitanju Srpkinja" i da "ovako nešto može da uradi samo Balkanac".

Sav otpad završio je tik ispod njenih nogu - Printskrin: Facebook/Aleksandar Nikolic Pisarev

Pogledajte video, pa prosudite sami:

Originalni video možete pogledati na grupi Live from Greece.

Da li ova devojka radi nešto veoma pogrešno ili ne vidite tu ništa toliko loše? Šta je nešto najodvratnije čemu ste vi prisustvoli na plaži? Ostavite nam odgovore u komentarima.

VIDEO Žena pronašla i spasla tek rođenu bebu iz kanalizacije:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA