Pitala je zašto direktor dobija povišicu, a ne profesori. U sledećem trenutku ju je policajac oborio na zemlju i uhapsio! (VIDEO)

Dejša Hargrejv poželela je da sazna zašto je direktoru povećana plata a ne ostalim radnicima u školi

  • 12

Profesorka umetnosti iz Luizijane silom je i sa lisicama na rukama odvedena iz škole nakon što je na jednom sastanku postavila neprijatno pitanje.

Američki mediji prenose detalje nezapamćenog slučaja u kojem je glavni akter priče, Dejša Hargrejv, samo želela da zna zašto će direktor škole dobiti povišicu, a ne ona i ostali profesori.

Do Hargrejvove su pre sastanka profesora i nekih roditelja došle informacije da će direktor škole dobiti povećanje plate što je ona doživela kao nepravdu.

- To je šamar za nas ostale. Uvreda je da direktor dobije više novca a profesori, radnici u kantini, domar i čistačice - ne. Mi radimo jako mnogo za malo novca i pritom uspevamo da ispunjavamo sve što se od nas traži. Na kraju se nagrađuje neko drugi? To je tužno...tužan je ovo dan za profesore - rekla je Hargrejv upravnom odboru srednje škole Rene Rost u Kaplanu, Luizijana.

Profesorka se nije zaustavila na ovim konstatacijama.

- Kada sam počinjala da radim u razredu je bilo 20 a danas čak 29-oro dece. Iako se povećao obim posla nijednom nismo dobili povišice. Kako će je direktor dobiti? Tako što ćete nama taj novac izvući iz džepova - rekla je besno ova žena.

SKANDAL: Seksi profesorka uhapšena zbog zbog seksa sa tri učenika. Odvela dečake u kamp, a tamo.. (FOTO)

Članovi upravnog odbora škole rekli su Hargrejvovoj da je povod sastanka rasprava o novom ugovoru direktora a ne o platama zaposlenih.

- Znači ovo je protiv pravila što sam pitala - upitala ih je ponovo profesorka nakon čega ju je jedan policajac uhvatio za ruku.

- Ne činite to - odbrusila mu je Dejša Hargrejv.

On joj je rekao da mu je rečeno da mora da je odvede van prostorije za sastanke. Hargrejvova je nastavila da dobacuje upravnom odboru nakon čega ju je policajac u hodniku oborio na zemlju i stavio joj lisice.

Član upravnog odbora Entoni Fontana rekao je medijima da je Dejša Hargrejv izgubila kontrolu nad svojim ponašanjem i da je preterala.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

  • flower

    10. januar 2018 | 17:39

    Odavno ja dajem negativne komentare sve sto je u vezi Amerike a dobijam uvek minuse,pa eto sad ste se uverili da ne smes da pitas nista nego cuti i radi, uh umalo zaboravih i pored svega moras se smejati i glumiti da si srecan i zadovoljan!!!

  • Kondor

    10. januar 2018 | 19:13

    Kao i kod nas.

  • SRBIN

    10. januar 2018 | 17:41

    Americki san obecana zemlja.neka hvala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA