≫ 

Vojvotkinja buntovnica: Rođendan kraljice Elizabete bio je nova prilika da Megan Markl prekrši još jedno pravilo (FOTO)

Kraljica Elizabeta II, Kamila Parker Bouls i Kejt Midlton obukle su haljine plavih tonova i duge rukave po protokolu

  • 0
Tradicionalnom paradom "Pozdrav bojama", u Londonu se danas proslavlja rođendan kraljice Elizabete Druge. Foto: Tanjug/AP

Britanska kraljica Elizabeta II danas slavi 92. rođendan, a tradicionalnoj povorci prvi se put pridružila Megan Markl, supruga princa Harija. Cela kraljevska porodica je u svečanom raspoloženju, pa su se svi okupili u Londonu kako bi obeležili veliki dan.

Kajli Minog, Sting, Tom Džons i Šegi pevali za kraljicu Elizabetu: Sa članovima svoje porodice uživala u koncertu svetskih zvezda (FOTO)

Britanska vladarka puni 92. godine, Foto: Tanjug/AP

Kraljica Elizabeta II, Kamila Parker Bouls i Kejt Midlton obukle su haljine plavih tonova i duge rukave po protokolu, prenosi index.hr. Vojvotkinja od Saseksa je, ipak, obukla haljinu koja otkriva ramena i ponovo prekršila kraljevski protokol koji nalaže da ramena britanskih plemkinja uvek moraju biti pokrivena.

Uprkos kršenju propisa, Megan je bila prelepa/ Foto: Tanjug/AP

Megan je obukla haljinu Karoline Herere koja se dopala devojkama na društvenim mrežama, ali nije poznato da li je kraljica imala zamerku na njen izgled.

Kraljica Elizabeta II zapravo je rođena 21. aprila, ali tradicija duga više od 250 godina u Velikoj Britaniji nalaže da monarsi slave dva rođendana, od kojih se jedan slavi druge nedelju u junu.

I Kejt Midlton se obukla u skladu sa propisima, plavi tonovi i dugi rukavi, Foto: Tanjug/AP

Kralj Džordž II, rođen u novembru, koji na Ostrvu nije poznat po lepom vremenu, uspostavio je ovu tradiciju 1748. godine, otkada je uobičajeno da se drugi rođendan vladara slavi kada i godišnja vojna parada.

Cela kraljevska porodica bila je na okupu/ Foto: Tanjug/AP

VIDEO: Britanski princ Hari i američka glumica Megan Markl izgovorili su danas sudbonosno "da"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Više sa weba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA