Beograđanka Jelena najbolje obučena žena na planeti!

Urednici „Vanity Fair” magazina su srpsku blogerku Jelenu Višnjić uvrstili u listu najbolje odevenih žena u svetu

  • 10

Ogledalce, ogledalce moje – najbolje odevena na svetu ko je? Najlepše na planeti odevena je Beograđanka Jelena!

Barem tako smatraju urednici čuvenog američkog modnog časopisa „Vanity Fair koji su našu zemljakinju stavili na listu odabranih za mesec april.

U konkurenciji su bile modne blogerke sa svih meridijana. Jelena Višnjić, sa svojim blogom „Diotima“, je već po mnogim ocenama, svetska - a naša.

- Ovaj američki časopis bi se na srpskom zvao „Vašar taštine“. Zanimljivo je to što ja svojim modnim blogom “Diotima“ šaljem potpuno drugačiju poruku. U skladu s našim mogućnostima: kako da se sa što manje novca što lepše obučete. Oni koji su otvarali stranice sajta „Diotima“ znaju da tu ima dosta odevnih predmeta nabavljenih u second hand radnjama, na buvljacima i slično. Takođe, popularišem što više rukotvorina naših ljudi, uglavnom devojaka: haljina, nakita i slično – kaže Jelena Višnjić za „Telegraf“.

Jelena je već poznato lice u svetu, pojavljivala na stranicama  italijanskog „Voga“, a i zaštitno je lice više kozmetičkih i modnih kompanija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA