≫ 

RETROGRADNI Merkur je NAPOKON gotov - PREOKRENUĆETE svoj život ako ODMAH uradite ove stvari

Život se zvanično vrača u normalu 4. maja kada se završava period retrogradnog Merkura

  • 2

Sada, kada Merkur više nije rreotrogradan, život polako počinje da se vraća u normalu. Čak i oni koji ne veruju u astrologiju su možda osetili sve probleme koje ovaj period donosi kao što su loša komunikacija i problemi vezani za putovanja.

Ove KATASTROFE pokazuju koliko je retrogradni Merkur ZAISTA opasan

KAKO VAM IME UTIČE NA HOROSKOP: Proverite u ovom tekstu!

Protekle četiri nedelje bile su užasan period za kupovinu, dogovaranje i bilo kakvo obavezivanje.

Sada, kada je retorgradni Merkur postao direktan - obavezno morate da uradite ove stvari kao bi to iskoristili na najbolji mogući način.

1. Osvrnite se na sve što ste u ovom periodu naučili. Jedna od glavnih svrha retrogradnog Merkura jeste to da vas natera da usporite i sagledate sve stvari koje vam se dešavaju u životu. Ako ste to uradili - sada ćete biti svesni promena koje morate da napravite kako bi vam život bio bolji.

2. Donesite važne odluke. Tokom retrogradnog Merkura procenjivali ste sfere svog života u kojima je potrebno da donesete važne odluke. Možda ste otkrili određene greške i došli do nekih dragocenih informacija. Sada imate činjenice koje su vam preko potrebne za donošenje onih najvažnijih odluka.

Foto: Wikimedia/Papa Lima Whiskey Foto: Wikimedia/Papa Lima Whiskey

3. Aktivirajte stare i nove kontakte. Kada upoznate novog klijenta, pa čak i nekoga ko vam se sviđa tokom retrogradnog Merkura, postoji velika šansa da dođe do nesporazuma koji mogu da naruše taj odnos. Sada, kada je ovaj period loše komunikacije završen, pravi je trenutak da ponovo stupite u kontakt sa tim ljudima.

4. Rešite sve svađe i probleme. Nisu bitne greške u životu, već način na koji ih ispravljate kada ih napravite. Ako ste vikali na dete, imali žučnu debatu na poslu ili se svađali sa voljenom osobom - sada je vreme da porazgovarate o tim problemima, izvinete se ili prihvatite izvinjenje.

5. Prihvatite ponudu za posao ili započnete novi posao. Sa odlaskom retrogradnog Merkura otićiće i sve vaše dileme u vezi sa poslovnim stvarima. Magla se podigla i vidite jasnije nego ikada pre. sada možete mirne glave da izvagate sve mane i prednosti svih poslovnih ponuda i izaberete onu najbolju za vas. Ovo je takođe odličan period da započnete nov posao jer ćete biti u prilici da jasno komunicirate i izbegnete loš prvi utisak.

6. Potražite stvari koje ste izgubili. Napravite spisak svih stvari koje ste izgubili u prethodnom periodu. Pokušajte da se setite gde ste ih možda izgubili. Mentalno ćete biti oštri ko žilet nakon retrogradnog Merkura i zato ćete sa lakoćom moći da se setite svih detalja koje ste možda zaboravili. Setićete se nekog mesta na kom niste gledali ili osobe koja bi mogla da vam pomogne.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sandokan

    4. maj 2017 | 20:11

    Retardirani merkur je gotov konacno smem da izadjem na ulicu al cekaj mozda danas pocinje histericna venera znaci opet mucenje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA