Ova tri horoskopska znaka najviše lažu: Da li ste među njima?

Astrologija otkriva ko su najveći lažovi

  • 13

Lavovi, Ribe i Blizanci, tri su znaka koja najviše lažu u horoskopu. U stanju su da okrenu istinu u sekundi i to urade potpuno prirodno.

ČUVAJTE SE: Oni su najveći zavodnici u horoskopu

Kako ko reaguje na preljubu? Ovan i Škorpija će da polude, a Vaga da oprosti

ZVEZDE UPOZORAVAJU: Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima su NAJGORI MUŽEVI I ŽENE

Toliko su dobri i ubedljivi u tome da ponekad i sami poveruju u svoje izmišljotine. Ako niste sigurni koliko možete da verujete nekim svojim prijateljima, partneru ili kolegama, proverite da li se nalaze među ova tri znaka.

Lav

Lav obožava da bude u centru pažnje, a kako bi to postigao, često prelazi granice dobrog ukusa. Zbog toga zna da laže i izmišlja. Ako ih i uhvatite u laži, neće ništa priznati, naprotiv ubeđivaće vas da je u pravu. S lakoćom će vas uveriti da je problem u vama, jer pronalazite mane i svađu tamo gde ona nije potrebna.

Foto-Ilustracija: Profimedia/Corbis

Ribe

Ribama uopšte nije teško da izmisle nove priče s obzirom na to da već žive duboko u svojoj mašti. U laži ih je teško uhvatiti jer ih često kombinuju sa pričama koje su delimično istinite. Veoma su vešti u tome. U stanju su i sami da poveruju u sopstvene izmišljotine, tako da, tehnički gledano, i ne lažu.

Ovaj znak je poznat po svojoj posesivnosti i ljubomori, kao i po tome što želi da izazove zavist u svojoj okolini, pa su to i najčešće razlozi zbog kojih pribegavaju lažima.

Blizanci

Ne posroji znak koji spretnije koristi reči, a samim time i znak koji tako vešto laže. Njihove laži za njih su najprirodnija stvar na svetu. Oni toliko često lažu da zaborave koju su priču kome ispričali, što ih često i otkriva. Brbljivi su i tajne će otkriti u trenu, ali dok vi shvatite šta se dogodilo, već ste zasuti novom lavinom izmišljotina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blizanac

    15. avgust 2017 | 21:49

    Lav će i da laže i da igra i prljavo i kukavički, samo da ispadne ono što je zamislio.. Ego bolesnik..

  • Biljana

    15. avgust 2017 | 22:41

    Za blizance nije tacno.Za lava da uglavnom

  • Joj

    15. avgust 2017 | 21:49

    Tačno, mada i rogati umeju da lažunjaju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA