TRIK ZA KOJI NI NAŠE BAKE NE ZNAJU: Uz pomoć samo jednog jeftinog sastojka napravite najbolju supu na svetu
Jesen i hladniji dani su savršeno vreme za spremanje pileće supe
Ne samo da je pileća supa ukusna, već je i dobra po naše zdravlje, a ovaj trik će je učiniti još boljom.
PRAVA ISTINA o aluminijumskoj foliji - da li zaista ima pravu i pogrešnu stranu?
Sipao je vodu preko sijalice, a ono što je dobio nateraće vas da uradite istu stvar! (VIDEO)
Bilo da pravite supu od svežih sastojaka, ili onoga što vam je ostalo u frižideru, jedan tajni sastojak će je učiniti još boljom.
Sudeći po sajtu Kitchn, ako dodate nekoliko supenih kašika kiseline kada supa krene da vri, to će dovesti do razlaganja kolagena u pilećim kostima i tkivu - i otpuštanja ekstra želatina.
Rezultat svega toga biće ukusnija supa.
Za ovaj trik možete da koristite bilo koju kiselinu za kuvanje poput sirćeta ili limunovog soka.
(Telegraf.rs)
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.