≫ 

Prema horoskopu, one su idealne žene - njih muškarci rado biraju za brak

Određeni horoskopski znaci su na dobrom glasu kada je brak u pitanju

  • 34

Posmatrajući astrološki, žene rođene u ova tri horoskopska znaka su najbolje partnerke za bračnu zajednicu.

KAKO MUŠKARCI BIRAJU ŽENU: 10 stvari na koje obraćaju pažnju kada razmišljaju o braku

Rak

Ona ne zna da voli polovično i gaji intenzivna osećanja prema svom partneru. Nema toga što neće napraviti za muškarca koga voli i njena ljubav je bezuslovna. Partnerova sreća važna joj je u svakom trenutku.

Ponekad je sklona dramatizaciji zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju želi dati. Privlači je ideja toplog porodičnog doma u kom važnu ulogu ima i dobra hrana.

Žena Rak je najčešće velika zaljubljenica u hranu, sjajno kuva i posebno voli kuvati za druge. Biće posvećena majka kojoj su deca uvek na prvom mestu, a od muškarca svog života očekuje samo ljubav i iskrenost.

Foto: Profimedia/Corbis

Ovan

Muškarci jednostavno padaju na kolena pred temperamentnom, neustrašivom i odvažnom ženom rođenom u ovom znaku. Jaka je, a upravo je to čini sjajnom životnom partnerkom. Najviše se sviđa muškarcima koji obožavaju snažne i hrabre žene.

Ona je uvek spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako puno očekuje od partnera koji uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njenoj podršci oseća se sposobnim da ostvari sve što zamisli.

S obe noge čvrsto stoji na zemlji, realna je u ljubavi i teško ju je osvojiti.

Muškarac kome to uspe može biti siguran da je zaista zaljubljena u njega. Stroga je majka, a svojim vaspitnim metodama decu pretvara u pobednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost

Foto-ilustracija: Profimedia

Lav

Ponosna i strastvena žena Lav uz sebe želi partnera koji joj u svemu može parirati, a pogotovo u snazi. Ona ne pada na bilo kakve muškarce i ne treba previše da se trudi oko zavođenja, sve ih privlači njen urođeni šarm.

Možda je ponekad jako fokusirana na samu sebe, ali ona je pre svega odana partnerka koja voli potpuno nesebično. Boriće se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena biće i prema svojoj deci.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Brankica

    12. decembar 2017 | 07:48

    Neka svako nadje svoju srodnu dusu i uziva u ljubavi. Znak nije bitan, bitna je energija kojom zena zraci i usrecuje muskarca

  • Uroš d'dorf

    12. decembar 2017 | 06:58

    Samo ne OVAN bežite od njih!!!

  • Boban

    11. decembar 2017 | 22:57

    Podseti me sta to bese ljubav i bar na tren biti zaljubljen. Kome se to dogodi nek se ne dvoumi. Ko ne sledi svoje srce kajace se do kraja zivota sta je propustio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA