Još samo dve nedelje ostalo je do seminara Nil Donald Volša u Beogradu

Seminar će se održati u hotelu Hyatt i tajaće 8 sati

  • 0

Nil Donald Volš 31. Marta prvi put dolazi u Srbiju kad će održati seminar "Promenite svoje emocije, pre nego što one promene vas." Seminar će se održati u hotelu Hyatt i tajaće 8 sati.

Zbog velikog interesovanja za dolazak jednog od najčitanijih autora današnjice, nakon celodnevnog seminara, ljubitelji knjiga i rada gospodina Volša moći će da prisustvuju i jedistvenom događaju u svetu poznatom kao večernje lekcije koji će se 2. Aprila sa početkom u 18 časova održati u teatru Madlenianum.

Seminar u hotelu Hyatt otvoriće glumac, pisac i motivacioni govornik, Siniša Ubović:

- Pre 1O godina odgledao sam film o fascinantnom životu Nil Donald Volša i osetio istinu koju svako od nas u sebi nosi. Mnogo smo više od onoga što mislimo da jesmo!Velika mi je čast i zadovoljstvo što mi se ukazala priliku da otvorim dogadja jedne od najinspirativnijih ličnosti današnjice - rekao je uvek nasmejani Siniša.

Večernje lekcije 2.aprila u teatru Madlenianum otvoriće trener za lični razvoj, Dragana Jovanović :

- Čitajući pre dve decenije "Razgovore s Bogom" bila bi mi ravna čudu sama pomisao da ću otvoriti večernje lekcije Nila Donald Volša u Beogradu. Ponosna sam što ću upoznati pisca kome se često vraćam i sa  kojim delim verovanje da smo svi mi jedno sa Bogom i jedno sa životom. A večernje lekcije u Madlenijanumu je prillika da učim od najboljih, od Nila Donalda Volša!

Foto: Promo

Karte za ova dva, posebna događaja, koje Nil Donald Volš prvi put drži u Srbiji, mogu se kupiti na svim prodajnim mestima Eventima kao i u turističkoj agenciji Mediteraneo (Hajduk Veljkov venac 6). Za vreme seminara svi posetioci moći će da kupe knjigu "Devet promena koje će promeniti sve" u izdanju Centra za osobnu izvrsnost, koja prati sam seminar. Cena knjige biće 999.dinara

"Sve promene su za vaše dobro. Većina nas to tako i doživi nakon nekog vremena, kad se prašina slegne. Dok se promena događala, mnogi od nas su je doživljavali kao nešto najgore u životu, da bi na kraju otkrili njenu sasvim drugačiju formu. Ona bi postala nešto najbolje što nam se dogodilo u životu. Ali, činjenica je da ovo vredi za sve što nam se ikad dogodilo u životu, ali mi to ne znamo i zato to ne možemo prihvatiti. Nama se čini da su se stvari pogoršale. Ipak, sve su to "pakovanja" mehanizama uma jer su oni ograničeni unutar svojih konstrukcija i sećanja." Napisao je Nil Donald Volš o promenama u knjizi koja će se uskoro naći u prodaji.

Daljinac

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA