≫ 

Najseksi kuvarica u Srbiji: Od pekare preko palačinkarnice do svoje emisije na TV - upoznajte Kety the cook (VIDEO)

Ona je lepa, zgodna i hranu čini seksi

  • 2

Ekipa Telegrafa imala je priliku da istraži ko se zapravo krije iza lika najseksepilnije kuvarice u Srbiji.  Na vratima nas je dočekala uvek nasmejana, harizmatična Kety i primila u okrilje svog toplog doma.  Izgleda da smo uspeli da ubodemo i dan i vreme jer se iz rerne širio više nego privlačan miris. Čekajući da probamo pitu koja je sve više mirislala zanimalo nas je ko je stvarno, bez maske i šminke Katarina Samardžić?

- Ja sam od sedamnaeste godine praktično sama.  Došla sam u Beograd i počela bukvalno sve ispočetka. Prvo sam radila u jednoj pekari, pa palačikarnici pa je nakon usavršavanja došlo i do kancelarijskog posla.  Nakon toga uz pomoć mojih klijenata i prijatelja uspeli smo da napravimo Kety the cook kao takvu kakva je danas - kaže Kety i dodaje da je ona ipak i dalje obična devojka iz komšiluka.

IZ NJENOG DEKOLTEA BI I OTROV POJELI: Čik upamtite recept ove kuvarice! (VIDEO)

Na pitanje da li hrana može da bude seksi i šta je čini takvom Kety tvrdi da je sve u kuvaricinim rukama.

- Naravano da može biti seksi. Pa kako šta je čini takvom, pa kuvarica valjda. Bez prave kuvarice i emocije koju unosi dok sprema nema ni seksi hrane. - tvrdi Kety.

Kako se sve ovo postiže, kako i gde živi ali i šta sve voli najprovokativnija kuvarica u Srbiji otkrijte u videu koji smo sa Kety skuvali u seksi varijanti.

Daljinac

(J.Milivojević/jovana.milivojevic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA