Kineski horoskop otkriva ko će pobediti na Svetskom prvenstvu u fudbalu

Ako planirate da se zaputite u kladionicu, ne bi bilo loše da "bacite pogled" na ove prognoze

  • 2

Svetsko prvenstvo u fudbalu 2018. je privuklo veliku pažnju astrologa, pa su se prepustili analiziranju zvezda i prognozama ko bi mogao biti pobednik. Kineski horoskop je prvi dao prognoze, pa ako planirate da se zaputite u kladionicu, ne bi bilo loše da "bacite pogled" na ove prognoze.

Argentinski portal Clarin izveštava: "Prema kineskom horoskopu Brazil će po šesti put odneti zlato na Svetskom kupu".

- Kineski horoskop sadrži 12 životinja u svojoj astrologiji, a prema njemu ovo je  godina psa. Na svakih 12 godina, kineskim horoskopom dominira ista životinja, što se poklapa sa ciklusom Svetskog prvenstva. Postoje dve zemlje koje su osvojile Svetsko prvenstvo u godini psa: Brazil i Italija, ali Italijani nisu bili kvalifikovani za finale prvenstva 2018-e godine, što znači da je Brazil predodređen da osvoji trofej u Rusiji. - piše ovaj portal.

Brazil ima već pet trofeja sa Svetskih prvenstava, trofej su osvojili u Švedskoj 1958. godine, u Čileu 1962. godine, u Meksiku 1970. godine, u SAD-u 1994. godine i bili su šampioni Svetskog prvenstva Koreja-Japan 2002. godine. Po predviđanjima kineskog horoskopa, sledeći trofej bi trebalo da osvoje i ove godine.

Šta sve može da vam se desi ako pijete vodu zagađenu metanom?

Međutim, ovo nije dobar znak za Argentinu. Mnogi smatraju da je to poslednja šansa Lajonela Mesija da podigne prestižni trofej za kojim je oduvek žudeo. Jedini trofej koji Mesiju nedostaje je ovaj sa Svetskog prvenstva.

Nećete ih više ni pomirisati: 10 najnezdravijih namirnica koje jedemo u Srbiji, a prave haos u organizmu

Foto: Tanjug/AP / Fudbalska reprzentacija Brazila

(Telegraf.rs / Izvor: footballinall.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA