Ne prilazite im: Muškarci rođeni u ova 3 horoskopska znaka nikad ne prebole bivšu

Oni vas nikad neće voleti jer će čitavog života voleti svoju bivšu devojku i u svakoj sledećoj će tražiti baš nju

  • 7

Dok neki podignutog čela sa radošću gledaju u budućnost, a koncentrišu se samo na sadašnjost, drugi ne mogu tako brzo da zaborave prošlost. Muškarci rođeni u ova tri horoskokpska znaka teško mogu da prebolem prethodnu vezu i neke bivše devojke po ceo život ne mogu da izbace iz glave.

Njeni crteži pokazuju koliko se život muškarca stvarno promeni kad on postane otac (FOTO)

Rak 

Za muškarce rođene u znaku Raka su rastanci prava noćna mora i teško mogu da se "oslobode" sene bivše devojke. Oni mnogo ulažu u vezu i sanjaju o tome da budu zauvek sa svojom ljubavlju. Žude za sigurnošću, pa im je jako teško da izađu iz veze sa nekom osobom. Njihova senzibilna i romantična duša tera ih na to da idealizuju svoju prvu ljubav.

Lav

Muškarci rođeni u znaku Lava ne poklanjaju tako lako svoje srce. Ali, kad se u nekog zaljube, za tog će uraditi apsolutno sve, zbog toga i žele da odmah provedu ceo život zajedno. Nakon raskida veze teško prihvataju da više ništa neće biti kao pre. Od straha da ih neko opet ne povredi opreznije ulaze u nove veze, pa često sanjanju o starim dobrim vremenima sa bivšom devojkom.

Strelac 

Veza sa slobodnim duhom, kakav je muškarac rođen u znaku Strelca, nije jednostavna. On se brzo i često zaljubi, ali se teško odlučuje za čvrstu vezu. Nekako je tek prva velika ljubav uspela da ga veže za sebe, i to nikada neće zaboraviti. Ona je za njega jednostavno bila savršena (a s njom je imao iste probleme kao i s vama).

(Telegraf.rs / Izvor: superzena.b92.net)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tamo daleko

    26. jun 2018 | 07:40

    Ranjeni ostavljeni lav pati do kraja zivota a ljubav koju je imao prema njoj presla je u mrznju i osvetu i tako on samo sebi naudi. Mora da se leci od sujete

  • Deki

    25. jun 2018 | 23:33

    Ja sam lav, i nisam patio ni za jednom. Lako se zaljubim i lako me prodje.

  • Dragana

    26. jun 2018 | 06:44

    Tačno za lava treba puno vremena da prodje

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA